Perşembe, Nisan 18, 2024
Ana SayfaGündemSALON FUTBOL TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

SALON FUTBOL TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

Spread the love

SALON FUTBOL TURNUVASIN DA KAYITLAR ALINIYOR

Polatlı Salon futbol turbasına kayıt tarihi 01 MART 2023  ‘de sona eriyor. Kamu kurumlarının farklı bir grupta diğer kurulan takımların ise farklı gruplarda yer alacağı belirtilen turnuvada Polatlı’da her yaş kategorisinde katılım sağlanabileceği belirtilerek  takımların 10’ar kişilik başvuru listeleri ile birlikte katılım dilekçesi verecek.

Polatlı da  uzun zamandır yapılmayan salon futbol turnuvası için başvurular alınmaya başlandı.01 Mart 2023  tarihinde başvurular sona erecek. Yeni kapalı spor salonunda akşam saatleri ve hafta sonlarında oynanacak Spor toto ,Gençlik spor müdürlüğü destekleri ile Polatlıspor kulübü tarafından organize edilecek turnuvaya ilgi yoğun.

Kamu kurumlarının farklı bir grupta diğer kurulan takımların ise farklı gruplarda yer alacağı belirtilen turnuvada Polatlı’da her yaş kategorisinde katılım sağlanabileceği belirtilerek  takımların 10’ar kişilik başvuru listeleri ile birlikte katılım dilekçesi verecek. Tüm kuralların TFF de yayınlanan kitapçığa göre uygulanacağı ı müsabakaların 40 dakika ve sınırsız oyuncu değişikliği olacak .Turnuva katılım ücreti olarak herhangi bir ücretin alınmayacak  ancak  turnuvada Saha ve hakem sağlıkçı ücreti olarak kamu takımları 1000 TL oluşturulacak diğer kuruluş takımları ise 1500 TL ödeyecek.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR