Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemPOLATLI SAĞLIK MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

POLATLI SAĞLIK MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Spread the love

 POLATLI  SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ESKİ DAİRE BAŞKANI ATANDI

   Polatlı İlçe Sağlık  yeni   Müdürü   Dr. Hüdaverdi Kul  görevine başladı.  Kısa bir süre önce   Polatlı İlçe Sağlık Müdürlüğüne ataması yapılan Dr. Kul daha önceki yıllarda Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneler Kurumu’nda Daire Başkanı olarak  görev yaptı.

 Polatlı İlçe Sağlık müdürü değişti. Polatlı Sağlık Müdürlüğüne  Ankara’dan bir isim atandı. Polatlı İlçe Sağlık  yeni   Müdürü   Dr. Hüdaverdi Kul  görevine başladı.  Kısa bir süre önce   Polatlı İlçe Sağlık Müdürlüğüne ataması yapılan Dr. Kul daha önceki yıllarda Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneler Kurumu’nda Daire Başkanı olarak  görev yaptı.

DR. HÜDAVERDİ KUL KİMDİR ?

 2000 yılında başladığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2007 yılında mezun oldu. Tıp Fakültesi mezuniyetinden sonra Bingöl Kiğı İlçe Hastanesi’nde zorunlu hizmetini yaptı.  Zorunlu hizmet sonrası Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nde SABİM-BİMER Sorumluluğu ve Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.  Sağlık Bakanlığı merkez teşkilatına geçerek Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Özel Sağlık Kurumları Denetim ve Değerlendirme Şube Müdürü olarak merkez teşkilatta göreve başladı. Sağlık Bakanlığı Genel Müdürlükte Özel Hastaneler Koordinatörü olarak görev yaptı. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Özel Yataklı Tedavi Kurumları Şube Müdürü, Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürü oldu. Tuzla İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaparken Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneler Kurumuna Daire Başkanı olarak Atandı. Kul son olarak ise Polatlı İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanarak ilçede göreve başladı.

HBR Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR