Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemPOLATLI DA ÇÖZÜM BEKLEYEN KONULAR BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE

POLATLI DA ÇÖZÜM BEKLEYEN KONULAR BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE

Spread the love

 Ankara Büyükşehir Belediye meclisinde Polatlı’ya ilişkin konular müzakere ediliyor.

POLATLI KONULARI ŞÖYLE :

Polatlı İlçesi Yenimahalle 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar plan revizyonuna yapılan itirazlara ilişkin Başkanlık yazısı.

Polatlı İlçesi Gedikli Mahallesi 140411/6, 7, 8 ile 140410/8, 9, 10, 11, 12 ve 13 ada parsellerde 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine ilişkin Başkanlık yazısı.

Polatlı İlçesi Kargalı Mahallesi kırsal yerleşim ve gelişme alanında 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu

Polatlı İlçesi Macun Mahallesi 157 ve 158 adalarda 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Karapınar Mahallesi 108 ada 1 parselde 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Atatürk Caddesindeki otobüs duraklarının kapalı durak haline getirilmesine ilişkin Ulaşım Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Şehit Can ÇALIŞKAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine sera yapılmasına ilişkin Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Kabak Mahallesindeki Sakarya Nehrine ait toprak kanalın temizlenmesine ilişkin Baraj, Gölet, Sulama Kanalları Değerlendirme Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Kabak Mahallesine imam evi yapılmasına ilişkin Kent Estetiği Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Mehmet Akif Mahallesi Arif Nihat ASYA Caddesi üzerindeki dik yokuşa merdiven yapılmasına ilişkin Kent Estetiği Komisyonu Raporu.

Belediyemizce Polatlı İlçesindeki okullarda “Afet Farkındalık ve İlk Yardım Eğitimleri” düzenlenmesine ilişkin Sosyal İşler Komisyonu Raporu.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR