Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemPOLATLI BELEDİYESİ AİLELERİN EVLERİNE DESTEK VERİYOR

POLATLI BELEDİYESİ AİLELERİN EVLERİNE DESTEK VERİYOR

Spread the love

 BELEDİYE EKİPLERİ YARDIM MALZEMELERİNİ AİLELERİN EVLERİNE BIRAKIYOR

 Polatlı belediyesi ekipleri Polatlı ya yerleşen depremzede ailelerin  evlerinde ihtiyaç olan kişisel malzemeler başta olmak üzere  iç çamaşırları  hijyen malzemeleri  kışlık kıyafetleri  oyuncak ev çocuklar için boyama ve okuma kitapları desteği veriyor. Polatlı halkının  Polatlı belediyesine  sağladığı destekle  hayırseverlerin teslim ettiği malzemeler ilçedeki ailelere  teslim ediliyor.

Depremin hemen ardından ilçede  başlatılan yardım çağrısında  ilçe  genelinde yardım toplama merkezilerine akın eden vatandaşların destekleri  deprem bölgelerine ulaştırıldı.

 Polatlı’mıza gelen ailelere için ise yeni bir seferberlik çağrısı yapılmıştı. Polatlı Belediyesince yapılan duyuruda “kıymetli hemşehrilerimiz yardımlarınızda;  gıda paketi, hijyen paketi, kullanılmamış kıyafet, iç çamaşırı ve temizlik malzemelerine öncelik vermenizi rica ediyoruz. Hassasiyetiniz için teşekkür ediyoruz ”ifadeleri ile Polatlı hakkına seslenmişti. 

 DESTEK KOLİLERİ ÖZENLE TEK TEK HAZIRLANIYOR

  Aile kişi sayısı ve yaşlarına göre   her birine ayrı  ayrı olarak hazırlanan   destek kolilerinde   iç çamaşırları çorap, pantolon kazak mont bot, havlu temizlik ürünleri hijyen seti  oyuncak kitap ve gıda malzemeleri yer alıyor. İlçeye   misafir olarak Gelen depremzedelerin  Adreslerine  Belediye ekiplerince bırakılıyor.

Yardım toplama merkezleri :

13 eylül kültür merkezi

Polatlı belediyesi gençlik merkezi

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR