Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemNE GÜZELSİN POLATLI’M

NE GÜZELSİN POLATLI’M

Spread the love

Polatlı  Kaymakamlığı  koordinesinde Polatlı Belediyesi ve Kızılay Polatlı şube işbirliği ile  depremin hemen ardından depremzedelere gönderilmek üzere yardım kampanyası başlatılmış  duyurunun hemen ardından Polatlı da yüzbinler tek yürek olarak  yardım toplama merkezlerini hınca hınç  malzemeler ile doldurmuştu.    Kampanyanın ilk gününde gece yarısı Polatlı Kaymakamlığı ve Polatlı Belediyesinde toplanan yardımların bir kısmı 2 tıra yüklenerek   deprem bölgesine uğurlandı.  Vatandaşlar  ne Polatlı Belediyesi neden kaymakamlığın önünü hiç boş bırakmadı   yardım toplama alanlarında  depremzede vatandaşlarımıza gönderilecek   tonlarca malzeme   2. Günde araçlara yüklendi. Polatlı’dan iş adamları mazot desteği sağladı , 2 tanker mazot  6 tır   Belediyeden, 6 tır Kaymakamlıktan  konvoyu  yola çıkarıldı. 

TEŞEKKÜRLER YÜCE GÜNÜLLÜ POLATLI HALKI

 Polatlı halkı  saatler içinde  yardım toplama merkezlerini oldurdu.   Polatlı da beş ayrı noktada deprem bölgelerine gönderilmek üzere   yardımlar toplandı. Vatandaşlar depremzedelerimize  yardım için yarıştı. Polatlı  Kaymakamlığı  koordinesinde Polatlı Belediyesi ve Kızılay Polatlı şube işbirliği ile  depremin hemen ardından depremzedelere gönderilmek üzere yardım kampanyası başlatılmış  duyurunun hemen ardından Polatlı da yüzbinler tek yürek olarak  yardım toplama merkezlerini hınca hınç  malzemeler ile doldurmuştu.    Kampanyanın ilk gününde gece yarısı Polatlı Kaymakamlığı ve Polatlı Belediyesinde toplanan yardımların bir kısmı 2 tıra yüklenerek   deprem bölgesine uğurlandı.  Vatandaşlar  ne Polatlı Belediyesi neden kaymakamlığın önünü hiç boş bırakmadı   yardım toplama alanlarında  depremzede vatandaşlarımıza gönderilecek   tonlarca malzeme   2. Günde araçlara yüklendi. Polatlı’dan iş adamları mazot desteği sağladı , 2 tanker mazot  6 tır   Belediyeden, 6 tır Kaymakamlıktan  konvoyu  yola çıkarıldı.



 POLATLI  İKİ GÜNDE TONLARCA YARDIM GÖNDERDİ

Polatlı Kaymakamlığı koordinesinde Polatlı Belediyesi ve Türk Kızılay  Polatlı şube  işbirliği ile   Polatlı da deprem bölgelerine gönderilmek üzere yardım kampanyası başlatıldı.   Polatlı da 5 ayrı noktada yardımlar toplandı. Polatlı gün oyunca  Belediyeden  yardım kampanyası anonsları yapıldı. Polatlı   da  Kaymakamlık Binası, Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür Merkezine ve Polatlı Belediyesi Gençlik Merkezi ,Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu ve Kızılay Polatlı Şubesinde yardım toplama merkezleri oluşturuldu. Kahramanmaraş merkezli yaşanan  7,7 ve 7,6  şiddetindeki  depremde, depremden zarar gören 10 ilimize gönderilmek üzere ikinci el olmamak kaydıyla kışlık giysiler (kaban, atkı, bere, eldiven, bot) battaniye, yatak ve katalitik ısıtıcılara ihtiyaç duyuruları yapıldı.


  NE BELEDİYE NE KAYMAKAMLIK ÖNÜ HİÇ BOŞALMADI

   Polatlı da sabah saatlerinde yardım toplama merkezlerine vatandaşlar akın etti. 7 den 77’ye  genci yaşlısı genci  ellerinde yardım malzemeleri ile yardım toplama merkezlerine  koştu. Kış mevsimi nedeni ile özellikle deprem bölgelerinde etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla öncelikli olarak battaniye  yorgan ve ısıtıcı , bebek bezleri bebek mamaları hijyen bakım setleri, kışlık giyecekler talep edildi. Vatandaş  yastığı yatağı yükledi sırtına   koştu,  paket paket bebek bezleri,  hijyen setleri, koli koli sular  ihtiyaç olan herşey…
  Kimisi  battaniye kimisi koli koli ayakkabı kimisi çuvallarla çorap kimisi tüp kimisi bir  paket makarna ile  yardım çığlıklarına ses oldu.  Yaşlı amcalar teyzeler cebindeki emekli maaşları ile   battaniye aldı, kimisi evdeki bebeğinin  kıyafetlerini  deprem bölgesindeki bebeklere gönderdi.

 2 TANKER MAZOT  YARDIMI GİTTİ

 Polatlı da iş adamları  deprem bölgelerinde  sınırlı tutarda verilen ve bazı  bölgelerde hiç bulunmayan yakıt ihtiyacına karşılık  Polatlı dan  2  adet mazot tankerini  yola çıkardılar.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR