Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaGündemMHP ENGELLİ VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR

MHP ENGELLİ VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR

Spread the love

MHP POLATLI KAÇEP KOMİSYONUNDAN ENGELLİ VATANDAŞLARA VE AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET 

Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyonu; MHP Genel Merkezi tarafından başlatılan ‘Komşum Nasılsın’ Projesi kapsamında Polatlı’nın dört bir yanında vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye, sıkıntılarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

MHP Polatlı İlçe Başkanlığı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyonu Polatlı da  vatandaşları kapı kapı dolaşarak ziyaret ediyor.   MHP Polatlı İlçe Başkanlığı KAÇEP Komisyonu ve Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi ortaklığında bu hafta itibariyle düzenlenen ziyaretler kapsamında; engelli vatandaşlar ve aileleri evlerinde ziyaret edildi. Anlamlı ziyaretlere Polatlı İlçe Başkanlığı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyonu Başkanı Hacer Yazırlıoğlu, Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi Sorumlusu Sevim Çiçek Yıldız ve MHP Polatlı KAÇEP Komisyonu Üyesi kadınlar katıldı.

MHP POLATLI KAÇEP KOMİSYON BAŞKANI YAZIRLIOĞLU; “BİR GÜN DEĞİL HER ZAMAN YANINIZDAYIZ” 

MHP Polatlı KAÇEP Komisyonu Başkanı Hacer Yazırlıoğlu konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “MHP Polatlı İlçe Başkanlığı KAÇEP Komisyonu Üyesi kıymetli hanımefendiler ve Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi Yöneticilerimizle birlikte engelli kardeşlerimizi  ve değerli ailelerini evlerinde ziyaret ederek sıkıntılarını ve taleplerini dinledik. MHP İlçe Başkanımız Sayın Uğur Güngör ve Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’nın selamlarını kendilerine ileterek; bir gün değil her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. Ziyaretlerimizde bizlere eşlik eden Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi Sorumlusu Sevim Çiçek Yıldız’a teşekkür ediyorum. Genel Merkezimizin başlattığı ‘Komşum Nasılsın’ projesi kapsamında şehrimizin dört bir yanında kadınlarımız, çocuklarımız, engelli vatandaşlarımız için çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR