Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemMECLİS İKİNCİ MESAİDE

MECLİS İKİNCİ MESAİDE

Spread the love

MECLİS MADDELERİ KARARA BAĞLAYACAK

  Polatlı Belediye meclisi hafta başı ikinci toplantı ile Şubat ayı oturumunu gerçekleştirecek.  Meclis Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya başkanlığında 6 Şubat Pazartesi günü saat:18.00’de toplanacak. Mecliste   çok sayıda madde karara bağlanacak.

Polatlı Belediye   meclisi  toplantısı hafta başı  mesai yapacak.   İlk toplantıda komisyonlara havale edilen e gündeme alınan konular ikinci mecliste oylanacak. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya başkanlığında   ikinci toplantıda borçlanma yetkisi  talebi oylanacak.

  PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNA HAVALE EDİLEN

“Teşkilat Şeması ve İhdas Kadroları” ile ilgili konunun müzakeresi, “2023 Yılında Yapılan İmalatlar İçin Yol Harcamalarına Katılma Payı Alınıp Alınmayacağı” ile ilgili konunun müzakeresi, “Borçlanma Yetkisi” ile ilgili konunun müzakeresi konuları oylanacak.

İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONUNA HAVALE EDİLEN

“Ankara İli Polatlı İlçesi Zafer Mahallesi 173 Ada 9 Parsele Ait Tarım ve Hayvancılık Tesisi Amaçlı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği.(İtirazı)” ile ilgili konunun müzakeresi, “Trafo Yeri” ile ilgili konunun müzakeresi, “Ankara İli Polatlı İlçesi Zafer Mahallesinde Cami ve Park Alanına Ait İmar Plan Değişikliği.” ile ilgili konunun müzakeresi, “Ankara İli Polatlı İlçesi Sarıoba Mahallesi 352 Ada 1, 2 ve 3 Parselleri Kapsayan Alandaki Konut Alanının Sosyal Tesis Alanına Dönüştürülmesine İlişkin İmar Plan Değişikliği” ile ilgili konunun müzakeresi, “Ankara İli Polatlı İlçesi Zafer Mahallesi 617 Ada 5, 6, 7, 8 ve 9 Parsellere Ait İmar Plan Değişikliği” ile ilgili konunun müzakeresi konuları görüşülerek da görüşülerek karara bağlanacak.

POLATLI BELEDİYESİ LOGOSU GÜNCELLENECEK

 Gündeme alınan ,Polatlı Belediyesine  ait mevcut Logonun  daha güncel ve anlaşılabilir olması amacıyla,  Polatlı Belediyesinin sloganı  olan ” Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlı ” temasını simgeleyen ve yansıtan yeni bir logo ile değiştirilmesi   konusu oylanacak.

 4. ULUSLARARASI GORDİON YARI MARATONUNDA VERİLECEK NAKİT PARA ÖDÜLLER BELİRLENECEK

Gündeme alınan , “Ankara’nın düzenli devam eden tek Yarı Maratonu olan Gordion Yarı Maratonu bu yılda 28 Mayıs2023 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.   Yassıhöyük köyünde bulunan Gordion’u tanıtmak, Dünya Miras Sürecine katkıda bulunmayı

Amacı ile  4. Gordion Yarı Maratonu Uluslararası düzeyde katılımla gerçekleştirilmektedir.28 Mayıs 2023 tarihinde 4. Uluslararası Gordion Yarı Maratonunda verilecek nakit para Ödüllerinin derece sıralaması ve ödül miktarları belirlenecek.

 ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANACAK

 Polatlı  Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılacak işbirliği çerçevesinde Polatlı da

bulunan ilköğretim okullarında okuyan çocuklara  çevre bilincini

geliştirmeye yönelik faaliyetler tertip edilmesi  karara bağlanacak.

Geçtiğimiz aylarda meclis gündeminde yer alan Plan ve Bütçe Komisyonuna havale olunan; “Müdürlük Görev ve Çalışma Yönetmelikleri” ile ilgili konunun müzakeresi, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale olunan; “İmar Plan Notu Değişikliği” ile ilgili konunun müzakeresi, Çevre, Sağlık ve Çeşitli İşler Komisyonuna havale olunan; “Binalardaki Isı Kaybının Engellenmesi İçin Bilgilendirme Yapılması” ile ilgili müşterek önerge müzakeresi, Kırsal Kalkınma ve Tarım Komisyonuna havale olunan; “Kırsal Mahallelerimize Ağaç Dağıtımı Yapılması” ile ilgili müşterek önerge müzakeresi konularında ilgili komisyon çalışmaları tamamlanan maddeler oylanacak.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR