Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemKIZILAY’IN ÇADIR  KEPAZELİĞİ!!!

KIZILAY’IN ÇADIR  KEPAZELİĞİ!!!

Spread the love

  CHP’DEN BAHÇELİ’YE İSTİFA ÇAĞRISI

  Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Levent Gök,  MHP genel başkanı devlet Bahçeli’nin  Beşiktaş  spor kulübü  üyeliğinden istifasının ardından  TBMM’Den de istifasını istedi.    CHP Polatlı ilçe teşkilatını ziyaret eden Gök, Kızılay genel başkanı Krem Kınık ve Kınık’ı oraya getirenlerin istifa etmesi gerekir “dedi.  Devlete değil millete güvendiğini kaydeden Gök “Bu devleti  yönetenlerin hepsinin istifası gerekir. Bütün stadyumlarda  herkes haklı olarak hükümet istifa diye bir tepki ortaya koydu. Devlet  kucaklayamadı insanlara sahip çıkamadı aç ve açıkta bıraktı”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Polatlı İlçe Teşkilatını ziyaret ederek  bir dizi açıklamalarda bulundu.  Kızılay çadırlarının para karşılığında AHBAB derneğine satılmasına tepki gösteren Gök “AFAD diye kurulan kuruluşun aslında kendisinin afet olduğu, Kızılay’ında  çadır üretiminde son derece yetersiz kaldığı hatta çadır  stoklarını para ile AHBAP Derneğine  sattığı ortaya çıktı. Tam Bir Kepazelik Tam Bir Skandal yaşıyoruz. Elinde   o çadırlar varken ve yurttaşlar beklerken niye göndermezsin?Bu Kızılay başkanının onu oraya getirenlerin derhal istifa etmesi gerekir.”dedi.

Gök “Ülkemiz derinden sarsan deprem nedeni ile  çok büyük acılar yaşıyoruz  Çok sayıda vatandaşımızı kaybettik, halen enkaz altında çok sayıda vatandaşımız var .Geçtiğiniz hafta Adıyaman’daydım , deprem bölgelerinden Malatya  , Diyarbakır ve Adıyaman’da  halen kaldırılmamış enkazların başında enkaz  altında  yakınlarını bekleyen  aileler var. Büyük bir travma yaşanıyor, Ülkemizin başı sağ olsun.

 ENKAZIN ALTINDA HALEN CENAZELERİMİZ VAR, CENAZELERİNİ KAYBETMİŞ NEREDE OLDUKLARINI ARAYAN YURTTAŞLARIMIZ VAR

Depremin başından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi olarak Deprem bölgesine gittik günlerce kaldık. Çok büyük bir yıkım, depremde hayatını kaybedenlerin henüz büyük bir çoğunluğunun kimlikleri  tespit  edilemedi. Acı üzerine acı yaşadığımız bir süreçten geçiyoruz. Enkazın altında halen cenazelerimiz var, cenazelerini kaybetmiş nerede olduklarını arayan yurttaşlarımız var. Bir çok çocuk kayıp, yurttaşlarımız kayıp.

TAM BİR KEPAZELİK

 Depremin  ilk gününden itibaren bir barınma sorunu ortaya çıktı. Devlet  elinde bulundurması gereken stokları maalesef bulundurmadı. Bir çok yurttaşımızı soğukta barınma sorunu ile karşı karşıya bıraktığı ortaya çıktı.

AFAD’IN KENDİSİ BİR AFET

 AFAD diye kurulan kuruluşun aslında kendisinin afet olduğu, Kızılay’ında  çadır üretiminde son derece yetersiz kaldığı hatta çadır  stoklarını para ile AHBAP Derneğine  sattığı ortaya çıktı. Tam Bir Kepazelik Tam Bir Skandal yaşıyoruz. Elinde   o çadırlar varken ve yurttaşlar beklerken niye göndermezsin?

Bu Kızılay başkanının onu oraya getirenlerin derhal istifa etmesi gerekir.

 DEVLET İNSANLARA SAHİP ÇIKAMADI AÇ VE AÇIKTA BIRAKTI

Bu devleti  yönetenlerin hepsinin istifası gerekir. Bütün stadyumlarda  herkes haklı olarak hükümet istifa diye bir tepki ortaya koydu. Devlet  kucaklayamadı insanlara sahip çıkamadı aç ve açıkta bıraktı. Halen de bu sorunlar artarak devam ediyor. Bu iktidarın perşembenin gelişi Çarşambadan belli olan depremi ön göremeyip  binaların yapılanmasını sağlayamadı Bütün bilim adamların söylemesine rağmen hiç bir önlem almadığı ortaya çıktı. Bir çok insanımız boş yere göz göre göre öldü, hırsına kapılmış iktidarın  kendi yandaşlarını zengin etme arzusu bu deprem gerçeği ile bir kez daha ortaya çıkmıştır. Fay hatları üzerine kurulmuş şehirler buralarda yapılanmalar  bunlara  hiçbir önlem alınmayışı kayıplarımızı giderek  artırmaktadır.

Şimdi yaralarımız sarmaya çalışıyoruz.  Polatlı da 5 binden fazla Haymana’da 8 binden fazla depremzedemizi millet ağırlıyor devlet değil.

Millet yurttaşlarına sah çıktı evlerini otellerini açtı barınma olanaklarını sağladı.  İşimiz uzun biz devlete değil yurttaşlarımıza güveniyoruz. Milletin sayesinde insanlar açıkta kalmadı. Polatlı hemşerilerime  depremzede vatandaşlarımıza sahi çıktıkları onları sahillendikleri için toplumsal duyarlılık gösterdikleri için teşekkür ederim” dedi.

BEN DE BRİ BEŞİKTAŞLIYIM BAHÇELİ’NİN İSTİFASI BENİ MUTLU ETTİ

  MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Beşiktaş spor kulübü üyeliğinden istifasını da  değerlendiren Gök “ bende bir Beşiktaş  taraftarıyım. Bahçeli’nin  Beşiktaş’tan istifa etmesini beni mutlu etti. Sayın Bahçeli TBMM’den de istifa etmelidir” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR