Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemKAR KIŞ  DEMEDİ KÖYLERDE VATANDAŞLA BULUŞTU

KAR KIŞ  DEMEDİ KÖYLERDE VATANDAŞLA BULUŞTU

Spread the love

BAŞKAN DEMİR  KÖY KÖY DOLAŞTI

Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir  kurmayları beraberliğinde Polatlı da kırsal mahalleleri dolaşarak   mahalle sakinleri ile buluştu. 2023 seçimlerine yönelik kırsal mahallelerde üye çalışması yaparak  Ak Parti’nin    projeleri  ve  Türkiye   yüzyılının    hedeflerini anlattı.

 Ak Parti Polatlı ilçe teşkilatı  Polardı kırsal  ve merkezde  seçim çalışmalarına hız verdi.   2023 seçim takvimin 14 Mayıs 2023 olarak açıklanmasının ardından  üye çalışmalarını kırsalda  arttıran Ak Parti Polatlı ilçe yönetimi,  Başkan Aysel Demir öncülüğünde Karacahmet, Yeniköseler, Sazlar, Ömerler ve merkez mahallerde  kapı kapı dolaşarak  ve  kahvehane ziyaretleri yaptı.

 SEÇME HAZIRIZ MESAJININ ARDINDAN KIRSALA ZİYARETLER

 Geçtiğimiz günlerde  13 merkez ve 82 taşra olmak üzere 95 mahalle bakanı ile toplanan Ak  Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir  “Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine hazırız” mesajı vermişti. Demir   mahalle başkanları    toplantının ardından kırsal mahallere çıkarma yaptı. Kırsal mahallerde çiftçiyi dinleyerek  tarım politikalarına ilişkin bilgiler veren Demir,    tarımda çiftçiye verilen  desteklemelerini anlattı.

 SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR TARIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 Pancardan  buğdaya arpadan soğana kadar Polatlı’nın tarım üretiminde emeği geçen çiftçilere teşekkür eden Demir,   Ak Parti Hükümetinin  sürdürülebilir tarım politikaları  tohum ve gübre desteklemeleri  , makine ve ekipman desteğine ilişkin pek çok detay paylaştı.  

 Ak Parti ilçe başkanı Aysel Demir kırsal mahalle ziyaretlerinin yanı sıra  Polatlı merkezde de çat kapı ziyaretlerine de  ağırlık verdi.

Hbr Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR