Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA “POLATLI’MIZA HAYIRLI OLSUN”

YILDIZKAYA “POLATLI’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Spread the love

POLATLI DA SPORUN ALTIN ÇAĞI BAŞLADI

 Spot: Polatlı Belediyesi Yeni Spor Kompleksi Ve Spor Tesislerinin Yapımında Sona Yaklaştı

Göreve geldiği günden bu yana Polatlı’da spora verdiği desteklerle Polatlı Belediyespor Kulübü Hentbol ve Futbol takımlarının önemli başarılara imza atmalarını sağlayan, birbirinden farklı branşlarda binlerce genç sporcunun yetişmesine destek veren  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Karapınar ve Mehmet Akif Mahallelerinde yapımı tamamlanan   Yeni Spor Kompleksi ve Semt Sahaları ile verdiği sözlerden birini daha yerine getiriyor. Polatlı’da uzun süredir önemli bir ihtiyaç olarak özellikle spor camiasının dört gözle beklediği Yeni Spor Kompleksi projesinin yapımında bu hafta itibariyle sona yaklaşıldı.

Karapınar ve Mehmet Akif Mahallelerinde yapımı tamamlanan   Yeni Spor Kompleksi ve Semt Sahaları ile Polatlı da sporda altın çağ  başlıyor.  Toplam 1800 M2’lik alan üzerine 3 Kat şeklinde inşa edilen ve bölgenin en modern tesis binasını içerisinde bulunduran prestij proje; sporcuların konaklayacağı beş yıldızlı otel konforundaki sporcu yatakhaneleri ve özel kapalı spor salonu ile Polatlı’da spor hayatına çağ atlatacak. Resmi FIFA kurallarına ve boyutlarına uygun olarak yapılan Futbol Sahası ve yüzlerce kişilik tribünleri ile bölgenin en nezih ve modern tesislerinden biri oluyor. Başkan Yıldızkaya’nın başlattığı yeni dev projeler zincirinin önemli halkalarından biri olan Polatlı Belediyesi Yeni Spor Kompleksi; Kafeteryası, Yemekhanesi, Soyunma Odaları, İdari ve Toplantı Odaları, Açık ve Kapalı Spor Alanları, Isınma ve Koşu Parkurları ile Polatlı’nın spor hayatında yeni bir dönemi başlatarak başarı ivmesini daha da yukarılara taşıyacak.

FUTBOL, BASKETBOL VE VOLEYBOL BRANŞLARINDA 9 YENİ SEMT SAHASI DAHA MAHALLELERDE GENÇLERLE BULUŞUYOR

Yeni Spor Kompleksi projesinin yanı sıra Polatlı’da gençlerin günün her saati sporla buluşabilmesi için çalışmalarını sürdüren Başkan Yıldızkaya; Mehmet Akif Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Yeni Futbol Sahası, Basketbol Sahası ve birbirinden farklı mahallelerde Basketbol, Voleybol, Futbol branşlarında yapımı süren Yeni Semt Sahalarını da önümüzdeki günlerde gençlerin hizmetine açacak.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “HEDEFİMİZ TÜM BUNLARIN YANI SIRA YENİ BİR STADYUM VE YENİ KAPALI SPOR SALONU İNŞA ETMEK”

Çevre  düzenlemesinin yapıldığı   Polatlılı gençler ve spor camiası başta olmak üzere tüm vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle karşılanacak olan Yeni Spor Kompleksi Projesi ve Yeni Semt Sahaları hususunda açıklamalarda bulunan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; “Bugüne kadar olduğu gibi Polatlı’mızın en önemli ihtiyaçlarını tespit etmeye, değerli hemşehrilerimizle her konuda istişarelerde bulunmaya, şehrimiz için yeni vizyon projeler ortaya koyarak sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Karapınar Mahallesi içerisinde yapımında sona yaklaştığımız Yeni Spor Kompleksimiz ile spor camiasının uzun süredir beklediği, istediği çok önemli bir ihtiyacı daha şehrimizle buluşturacağız. Farklı branşlarda genç sporcularımıza her türlü desteği vermeye, günden güne başarı ivmemizi yükseltmeye, şehrimizi çok önemli başarılar kazanarak gururla temsil etmeye devam ediyoruz. Kulüplerimize her zaman destek olmak amacıyla malzeme, ulaşım gibi konularda yanlarında oluyoruz, şehrimizin başarısı için kendilerini destekliyoruz. Bu şehrin çocuklarına fırsat verildiğinde ne kadar başarılı olduklarını, olacaklarını görüyoruz. Yeni projelerimiz ile bu başarıları bir üst basamağa taşıyacağız. Sporcularımızın bölgenin en modern ve kapsamlı tesislerinden biriyle buluşmalarına, üst düzey bir antrenman ortamında çalışmalarına ve konaklamalarına imkan sağlayacağız. Mahallelerimizde farklı branşlarda semt sahalarını çocuklarımızla buluşturacak, günün her saati spor yapmalarına vesile olacağız. Önümüzdeki süreçte  nihai hedefimiz şehrimize yeni bir stadyum ve yeni bir kapalı spor salonu kazandırmaktır. 

“YENİ SEMT SAHALARIMIZIN YAPIMINDA ARTIK SONA YAKLAŞTIK HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

Yeni Spor Kompleksimizin ve semt sahalarımızın şimdiden tüm sporseverlere, kulüplerimize, gençlerimize ve Polatlı’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Diyen  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya “Karapınar Mahallemizde yapımında sona yaklaştığımız Yeni Belediye Spor Tesislerimiz ve bir çok mahallemizde gençlerimizle buluşturduğumuz yeni semt sahalarımız yanı sıra; tespitini yaparak projesini hazırladığımız bir çok lokasyonda yeni tenis kortları, basketbol sahaları, kaykay pistleri ve semt sahalarını hizmete açacağız. Bu şehrin çocukları sporla buluşacak, yine Polatlı kazanacak.Polatlımızda Sporu bir üst basamağa taşıyacak olan Karapınar Mahallemizde hizmete açacağımız Yeni Belediye Spor Tesislerimizin ve Futbol, Basketbol, Voleybol branşlarında tüm mahallelerimizde gençlerimizi sporla buluşturacağımız Yeni Semt Sahalarımızın yapımında artık sona yaklaştık. Hayırlı ve Uğurlu Olsun.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR