Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberYENİDEN REFAH SEÇİMLERE KENDİ ADAYI İLE ÇIKACAK

YENİDEN REFAH SEÇİMLERE KENDİ ADAYI İLE ÇIKACAK

Spread the love

 YENİDEN REFAH PARTİSİ YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ

Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe başkanlığı yerel seçimlere  hazırlanıyor.  Hafta mesaisini  ilçede esnaf gezisi ve ilçe divan toplantısı ile tamamlayan Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk “ Allah’ın izni ile yerel seçimlere kendi adayımızla katılacağımız yerel seçim çalışmaları startını İl başkanımız nezdinde verdik” dedi.

Yeniden Refah Partisi  2024 Yerel seçimlerine hazırlıklara başlayarak yerel seçim startını verdi.  Yerel seçimlerde Polatlı da Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayını  belirleme çalışmaları yaparak seçimlere tek başlarına kendi adayları ile gireceklerini belirten Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe başkanı Muzaffer Öztürk,  yerel seçim startını  verdik divan  toplantımızı yaptık “dedi.

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı yönetimi beraberliğinde Polatlı’yı ziyaret etti. Polatlı da esnaf gezisi yaparak partilileri le istişare yapan  Ankara il Başkanı  Mustafa Yanılmaz    Polatlı da ilçe divan toplantısına başkanlık etti.  Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe başkanı Muzaffer Öztürk beraberliğinde  yapılan ilçe divan toplantısında yerel seçimlerde izlenecek yol haritası, teşkilat mensuplarının talepleri ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıya Ankara il Başkanı  Mustafa Yanılmaz,  Ankara İl Teşkilat Başkanı  Veysel Görgülü ve il yönetiminin yanı sıra  Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk ve Polatlı ilçe teşkilatı  mensupları katıldı.

YEREL SEÇİMLERE KENDİ ADAYIMIZLA KATILACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk “ Sayın il başkanımız Mustafa Yanılmaz , Ankara İl Teşkilat Başkanımız Sayın    Veysel Görgülü ve il yönetim kurulu üyelerimize    katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah’ın izni ile yerel seçimlere kendi adayımızla katılacağımız yerel seçim çalışmaları startını İl başkanımız nezdinde verdik. Hayırlara vesile olsun”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR