Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberVEKİL ADAYI CENGİZ ZOR  GECE GÜNDÜZ SAHADA  VATANDAŞLA İÇİÇE

VEKİL ADAYI CENGİZ ZOR  GECE GÜNDÜZ SAHADA  VATANDAŞLA İÇİÇE

Spread the love

 YENİDEN REFAH PARTİSİ VEKİL ADAYI ZOR POLATLIYI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı , Ankara . bölge milletvekili adayı  Cengiz Zor   seçim çalışmaları kapsamında üç gündür Polatlı’yı dinliyor vatandaşlar hemhal olup   28. Dönem milletvekili seçimleri için destek istiyor.  Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe başkanı Muzaffer Öztürk başkanlığında ilçede   ekonomin ana damarları esnafları  tezgah başında ziyaret ederek    sorun ve sıkıntılarını dinliyor.  Polatlı’nın Türkiye için son derece önemli bir konumda olduğuna dikkat çekerek  gerek demir yolu ulaşımı noktasında  gerekse Polatlı’nın tarım  ekonomisine katkısının  yadsınamayacak kadar geniş  ölçekte olduğunu belirtti. 

 Yeniden Refah Partisi Ankara  1. Bölge milletvekili adayı Cengiz Zor  Polatlı’da  kapı kapı gezerek sıkmadık el  bırakmıyor. Yeniden Refah Partisi   Ankara 1. Bölgeden 28. Dönem  milletvekili adayı  olan  Zor  seçim  mesaisini Polatlı da   südrüyor.  Polatlı da  sanayiciden pazarcıya ,  gıda sektöründen tekstile  kadar  her  sektörden  esnafın kapısını çalan Yeniden Refah Partisi   Ankara 1. Bölge milletvekili Cengiz Zor  Potalıda vatandaştan    milli görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah  Partisi için   Türkiye Büyük millet meclisinde temsil yetkisi istedi.

POLATLI DA ÜÇ GÜNDÜR SAHADALAR

   Polatlı da   üç gündür seçim çalışması gerçekleştiren  Yeniden Refah Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili adayları,    Genel başkan yardımcısı, milletvekili adayı  Cengiz Zor birlikteliğinde İlçe başkanı Muzaffer Öztürk ve parti teşkilatı mensupları eşliğinde Polatlı da sahadan ayrılmıyorlar. 

YAŞAMPARK KONUTLARI SAKİNLERİNE  MİSAF OLDULAR

Yeniden Refah Partisi Ankara  1. Bölge milletvekili adayları  seçim çalışmalarına  gündüz  sahada akşamları ise site ziyaretleri ile aralıksız devam ediyor.  Yeniden Refah Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili adaylarından    Genel başkan yardımcısı, milletvekili adayı  Cengiz Zor  , İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk,  vekil adayları beraberliğinde Yaşampark konutlarında site sakinleri ile bir araya geldiler.   Ziyarette  Ak Parti Ankara Birinci Bölge milletvekili adayı İlhami Teke’de   , site sakini  olarak hazır bulundu. Milletvekili adayı Zor , Yaşampark konutları sakinlerine teşekkür ederek destek istedi. 

SANAYİCİ ESNAFI İLE SOHBET ETTİ ÇAY İÇTİ

 Yeniden Refah Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili  adayı Cengiz Zor  ilk olarak  Polatlı da sanayi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafı ile sohbet eden Zor  Polatlı da  vatandaşın Yeniden Refah Partisi’ne karşı bir  teveccühü olduğunu berterek  vatandaşlarla  çay içti.

 KIYMAZ’DAN YENİDEN REFAH’IN  KURMAYLARINA BAŞARI TEMENNİSİ

  Yeniden Refah Partisi  milletvekili adaylarının bir sonraki adresi İse Polatlı Esnaf ev Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif, Başkanı Ertuğrul Kıymaz’a oldu. Kıymaz ile Polatlı da  ekonomi ve Polatlı esnafı noktasında  istişarede bulunan  Yeniden Refah Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili  adayı Cengiz Zor   , Başkan Kıymaz’a  misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Kıymaz ise  Yeniden Refah Partisi  milletvekili adaylarına başarılar diledi.

 YENİDEN REFAH CUMHURİYET MEYDANINDA STANT KURDU

 Yeniden Refah Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili  adayı Cengiz Zor  , İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk eşleğinde Cumhuriyet Meydanında  partinin standını ziyaret ederek parti mensuplarına  teşekkür etti.

 hBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR