Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberVATANDAŞ AYAK ÜSTÜ SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİYOR

VATANDAŞ AYAK ÜSTÜ SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİYOR

Spread the love

SAĞLIKÇILAR  VATANDAŞIN ŞEKER VE TANSİYON ÖLÇÜMÜNÜ YAPIYOR

 Polatlı ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri halk sağlı haftası dolayısı ile ilçe merkezde  vatandaşı kronik hastalıklar ve obeziteye karşı bilinçlendiriyor. Necip Fazıl parkı içerisine kurulan stantlarda vatandaşın şeker tansiyon ölçümleri  yapılıyor.

 Halk sağlığı haftası kapsamında  sağlık ekipleri vatandaşları kronik hastalıkların başında gelen şeker ve tansiyon riskine karşı uyararak ölçüm yapıyorlar.  Polatlı  ilçe sağlık müdürlüğü personelleri   Dün itibari ile  çarşı merkezde  vatandaşı sağlık taramasından geçirmeye başladı.

 Tansiyon, şeker, obezite ve kanser riskine karşı vatandaşları tedbirli olmaya sağlıklı yaşama davet eden sağlıkçılar Necip Fazıl Parkında dün öğle saatlerinden itibaren çok sayıda vatandaşın şeker ölçümünü yaparak tansiyonlarına baktılar.

 Gebelik ve doğum sürecinden yeterli ve dengeli beslenmeye,  doğru egzersizlerle sağlıklı bir yaşama ,  KETEM bilgilendirmesine kadar  çok sayıda vatandaş  tetkikten geçti.

 İlçe sağlık müdürlüğü ekipleri bir hafta boyunca Necip Fazıl parkı içerisindeki stantlarda vatandaşın şeker ve tansiyon ile kilo ve boy ölçümlerini yapacak.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR