Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberÜLKÜ OCAKLARINDAN SOSYAL MEDYA OLUŞUMUNA CEVAP

ÜLKÜ OCAKLARINDAN SOSYAL MEDYA OLUŞUMUNA CEVAP

Spread the love

GÜRAN : “HABERCİLİK YAPTIĞINI İDDİA EDEN SOSYAL MEDYA SOYTARILARININ YALAN VE İFTİRA DOLU PAYLAŞIMLARINI SABIRLA TAKİP EDİYORUZ”

 Polatlı ülkü Ocakları Başkanı Avukat İbrahim Güran, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya yönelik  ithamlar ve paylaşımlar yapan  sosyal medya oluşumuna   sert bir cevap vererek “Belediye Başkanımıza yapılan her türlü saldırıyı, doğrudan Ülkücü Hareketin bütün mensuplarına yapılmış olduğu kabul ettiğimiz idrak edilmelidir. Polatlı Ülkü Ocakları; bu yalan ve iftira dolu tavırların sürdürülmesinin kimseye bir fayda sağlamayacağını vurgulamaktadır. Ülkücü Hareketin her bir ferdinin, bu ve buna benzer iftiralara her seviyede cevap verebilecek gücü ve kudreti olduğu akıllardan çıkarılmamalıdır”dedi.

   Polatlı da, sosyal medya oluşumu üzerinden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkayayı hedef  alan paylaşımlara ir tepkide  Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı Avukat İbrahim Güran’dan   geldi. Güran yaptığı basın açıklamasında “Bir süredir habercilik yaptığını iddia eden sosyal medya soytarılarının yalan ve iftira dolu paylaşımlarını, uzaktan ve sabırla takip ettiğimizin bilinmesini istiyoruz. Biz Ülkücüler; milli ve manevi değerlerini her şeyin üzerinde tutan, onur ve haysiyetleri için yaşayan insanların bir arada olduğu kutlu bir davanın temsilcileriyiz. 

Siyasi ikballeri ve maddi beklentileri doğrultusunda kapı kapı gezen satılık kalemlerin, Polatlı’da ülkücü hareketin ortak değeri olan Belediye Başkanımız Sayın Mürsel YILDIZKA’YA yönelik sarf ettiği hakaret ve iftiralar artık kabul edilemez seviyelere ulaşmıştır. Polatlı’ya hizmet yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Değerli Başkanımızın, bu tip ucuz saldırılara cevap verecek zamanı yoktur. Hali hazırda zaten hemşerilerimiz de bu yalan ve iftira kampanyalarına tevessül etmemektedir. Belediye Başkanımıza yapılan her türlü saldırıyı, doğrudan Ülkücü Hareketin bütün mensuplarına yapılmış olduğu kabul ettiğimiz idrak edilmelidir. 

Polatlı Ülkü Ocakları; bu yalan ve iftira dolu tavırların sürdürülmesinin kimseye bir fayda sağlamayacağını vurgulamaktadır. Ülkücü Hareketin her bir ferdinin, bu ve buna benzer iftiralara her seviyede cevap verebilecek gücü ve kudreti olduğu akıllardan çıkarılmamalıdır. Kamuoyunun takdirlerine önemle sunarız”DEDİ.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR