Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberTOGG POLATLI DAN TAM NOT ALDI

TOGG POLATLI DAN TAM NOT ALDI

Spread the love

 TOGG POLATLI’ DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI



Türkiye’nin yerli ve milli ilk otomobili TOGG  Polatlı da tanıtılarak vatandaşların beğenisine sunuldu.Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilen elektrikli araç Gemlik mavisi TOGG Polatlı  da şehir turu atarak Cumhuriyet Meydanında sergilendi, yerli ve milli otomobilimiz TOGG vatandaşlardan tam not aldı. Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak ve Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya TOGG’un direksiyonuna geçtiler.


Türkiye’nin Yeri ve  Milli Gururu Olan TOGG Polatlı da görücüye çıktı.  Görücüye Çıktı
12 Mayıs Cuma günü Polatlı ‘ya getirilen ve vatandaşlar için sergilenen TOGG üç saat boyunca ilçede kaldı. TOGG’un Polatlı da ilk durağı Kaymakamlık ardında ise Belediye başkanlığı oldu.  06 BE 023 Plakalı Gemlik Mavısı TOGG Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak hakimiyetinde , Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nında yolculuk yaptığı  araç    Polatlı Cumhuriyet Meydanında konuşlandırıldı.  Üç saat boyunca  Cumhuriyet Meydanında sergilenen   TOGG ‘a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar TOGG ile fotoğraf çektirme yarışına girdi.

 KAYAMAKAM BULACAK ŞOFÖR KOLTUĞUNDA TOGG’U KULLANDI

 

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak TOGG un şoför koltuğuna geçerek , Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya beraberliğinde , şehir turu atarak , otomobili Cumhuriyet Meydanına getirdiler.

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak ve Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek TOGG u çok beğendiklerini belirtiler. Direksiyon başına geçen Kaymakam Bulacak “ Yerli ve milli aracımız TOGG un tanıtım çerçevesinde Polatlımızda vatandaşlarımızın incelemesine sunuyoruz. Gayet şık bir dizaynı var, tamamen akıllı bir araç sürekli güncelleniyor. Çok sağlam içi de gayet ferah. Bu araçların vatandaşımızın hizmetine sunulmasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a ve emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA “ON NUMARA BIR OTOMOBIL YAPMIŞLAR”

TOGG da yolculuk yapan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise “on Numara bir otomobil yapmışlar. İnşallah bir tane makama alacağız. Ülkemizin insanları yaptı bu çok büyük bir gurur inşallah her alanda arakası gelecek. Maşallah “dedi.

 ERBAKAN’A NASİP OLMADI ERDOĞAN’A NASİP OLDU

TOGG’un şoför koltuğuna oturarak aracı inceleyen vatandaşlar ise “Daha ne yapsınlar. Böyle bir araba var mıymış?  Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Erbakan’a nasip olmadı ama Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ nasip oldu “sözleri ile beğenilerini dile getirdiler.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR