Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberTMO POLATLI DA   AÇIK YIĞIN  SAHALARINDA ALIM YAPACAK

TMO POLATLI DA   AÇIK YIĞIN  SAHALARINDA ALIM YAPACAK

Spread the love

  Polatlı da yoğun geçen hasat sezonu ile birlikte üreticilerin hasat ettikleri mahsullerin  teslimi ve  randevu  sorunu yaşamaları  sebebiyle   TMO  Polatlı  Müdürlüğü  Üçpınar’da bulunan    kapasitesi 50 bin tonluk  depoları kiraladı. TMO  Polatlı da üreticinin  mahsulünü bırakacağı   Açık yığın sahaları hazırlıyor. TMO  Polatlı Müdürlüğü 5 ayrı noktada alımlarını sürüyor.  Beyliköprü  tesis alım sahası, Yağcıoğlu tesisli alım sahası,  Ankara Un sanayi siloları, TMO merkez ofis , ve PTB lisanslı  depolarda  5 ayrı ekiple  üreticinin mahsulü teslim alınıyor.   Arpa alımlarında ise 15 günlüğüne OSB de bulunan PROYEM  işletmesi de TMO  ile  yapılan anlaşma gereği   1 ekiple arpa  alımını gerçekleştirecek.  

TMO ÜÇPINAR ‘DA 50 BİN TONLUK DEPO KİRALADI, AÇIK YIĞIN SAHALARIDA DEVREYE SOKULDU

 Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Polatlı Müdürlüğü , Polatlı da açık yığın sahalarını  üretici için açıyor.    Bu yıl oldukça yüksek rekolte ve verimin   gerçekleştiği hasat sezonunda ,   üretici TMO ‘ya  yoğun bir talep gösteriyor.   

TMO alımlarda    kriterlere uyan buğday da 8 bin 250 , 8 bin 150 ve 7 bin 500, arpada 7  bin TL   ve devletin  üreticiye ton başına buğdayda    Bin  , Arpada ton başına 500  TL  hububat üretim primi   desteği ile    TMO  Polatlı da  yoğun alım içine girdi.    

5 AYRI NOKTADA   BUĞDAY ALIMI  BİR AYRI  NOKTADA  ARPA ALIMI YAPILIYOR 

polatlı da yoğun geçen hasat sezonu ile birlikte üreticilerin hasat ettikleri mahsullerin  teslimi ve  randevu  sorunu yaşamaları  sebebiyle   TMO  Polatlı  Müdürlüğü  Üçpınar’da bulunan    kapasitesi 50 bin tonluk  depoları kiraladı. TMO  Polatlı da üreticinin  mahsulünü bırakacağı   Açık yığın sahaları hazırlıyor. TMO  Polatlı Müdürlüğü 5 ayrı noktada alımlarını sürüyor.  Beyliköprü  tesis alım sahası, Yağcıoğlu tesisli alım sahası,  Ankara Un sanayi siloları, TMO merkez ofis , ve PTB lisanslı  depolarda  5 ayrı ekiple  üreticinin mahsulü teslim alınıyor.   Arpa alımlarında ise 15 günlüğüne OSB de bulunan PROYEM  işletmesi de TMO  ile  yapılan anlaşma gereği   1 ekiple arpa  alımını gerçekleştirecek. 

POLATLI DA ALIM NOKTASI SAYISI VE KAPASİTE  ARTTIRILIYOR

 Hububatın merkezi Polatlı da  TMO Üçpınar  Ankara Un Sanayi  Firmasına ait 50  Bin tonluk  depolarını kiralayarak alım nokta sayısı ve kapasitesini artırdı.

 TMO Polatlı Müdürlüğü  günlük 6 bin ton randevu kapasite ile  alımlarına  hız kesmeden   , yeni kiralanana  Ankara Un sanayi  depoları ile birlikte 5 noktada devam ediyor.  TMO Polatlı da  açık yığın sahalarını  da  hazırlayarak alım   kapasitesini  artıracak.  Günlük randevu alma  kapasiteleri arttırılarak   randevu almak isteyen üreticiler   

 Kendileri www.tmo.gov.tr veya randevu.tmo.gov.tr   adresinden,

TMO tarafından yeni oluşturulan  ALO ÜRÜN HATTI ‘ndan  0312 5914111 no’lu numaradan,

TMO Polatlı Müdürlüğünden ve Polatlı Ziraat Odası Başkanlığı’ndan  randevu alabilecekler.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR