Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberTMO GENEL MÜDÜRÜ  KÖSEOĞLU VE TOPLU İLE BİRARAYA GELDİ

TMO GENEL MÜDÜRÜ  KÖSEOĞLU VE TOPLU İLE BİRARAYA GELDİ

Spread the love

ZİRAAT ODASI VE TİCARET BORSASI ZİYARET EDİLDİ

 Toprak Mahsulleri Ofisi ( TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal  , hububat ambarı Polatlı da  Ziraat Odası ve Polatlı Ticaret Borsasını ziyaret etti. Genel Müdür Güldal, Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu  ve Polatlı Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Yahya Toplu ile hububat piyasaları alım politikaları,  fiyatlar ve çalışmalara ilişkin görüşmeler gerçekleştirdi.

  Toprak Mahsulleri Ofisi ( TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal ,  Polatlı da tarımın öncüleri ile bir araya geldi.   Hasat sezonu   hububat alımlarını yerinde inceleyen  Güldal, Polatlı Ziraat Odası Polatlı Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek   Polatlı da hasat sezonuna ilişkin bilgiler aldı.  

  TMO genel Müdür Ahmet Güldal ilk olarak  Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zeki Köseoğlu ile bir araya gelerek ilçede hububat ekim alanları, hasat değerlendirmesine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.  Bölgesel alımlar, randevu sistemi ve alım politikalarına  yönelik görüşme yapıldı.

  TMO genel Müdür Ahmet Güldal’ınbir sonraki adresi ise Polatlı Ticaret Borsası oldu. Ticaret Borsası Başkanı Yahya  Toplu’yu ziyaret eden Güldal, Borsa  hububat  piyasası alımlara ilişkin  sohbet etti.  Piyasaların çiftçi lehine  yükselmeye devam ettiğine değinen Güldal Kısa süre sonra TMO seviyesinde olması bekleniyor dedi.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR