Pazar, Mayıs 19, 2024
Ana SayfaGündemHaberSULTANLAR BURSA’YA KARŞI 

SULTANLAR BURSA’YA KARŞI 

Spread the love

POLATLI, BURSA BÜYÜKŞEHİRİ MİSAFİR EDİYOR

Deprem nedeni ile ara verilen spor müsabakalarında 13. Hafta maçları nu hafta sonu oynanacak. Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı bu hafta  Bursa ‘ya karşı sahada mücadele için ter dökecek. 12 Mart Pazar günü karşılaşacağı Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü maçı ile ligdeki  12. (on iki) maçına çıkacak olan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluğun en büyük adayı olarak  yoluna deva ediyor.

Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı deprem dolayısıyla ara verilen spor müsabakaları sonrası ilk maçına çıkıyor.Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkisini altına alan deprem felaketinin ardından  spor müsabakaları başladı.

Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı erteleme sonrası ilk maçına 12 Mart Pazar günü çıkacak.Sultanlar  kendi  sahasında   galibiyet için mücadele edecek.  Maç  Polatlı Yeni Spor Salonunda saat 15.00’de  oynanacak .

15 VE 16 . HAFTA MAÇLARI BAŞLIYOR

Konu ile ilgili Türkiye Hentbol Federasyonundan (THF) ertelenen maçlara ilişkin “2022-23 Hentbol Sezonu’nda, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ara verilen hentbol ligleri yeniden başlıyor. Kadınlar Süper Lig 15. hafta maçları 9 Mart Perşembe günü, 16. hafta maçları ise 13 Mart Pazartesi günü oynanacak. Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu’na ise 23 Mart’ta 16. hafta maçlarıyla devam edilecek. Kadınlar 1. Lig maçları 12 Mart Pazar günü oynanırken, Erkekler 1. Lig Metin Muhacir Sezonu maçları 11 Mart Cumartesi günü yapılacak.” duyurusu yaptı.

RAKİP: BURSA BÜYÜKŞEHİR

2021-2022 sezonunu Hentbol Kadınlar 1. Lig şampiyonu olarak bitiren  Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı , Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşısında liderlik maçına çıkacak. Maç 12 Mart Pazar günü saat 15.00’de Polatlı Yeni Spor Salonunda oynanacak.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR