Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaGündemHaberSPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ SALONA YANSIDI  BİNLERCE  KATILIM OLDU

SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ SALONA YANSIDI  BİNLERCE  KATILIM OLDU

Spread the love

 BİNLERCE SPORCU VE AİLELERİ  SPOR ŞÖLENİNDE BULUŞTU

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ,   Polatlı’nın  güzel çocukları ,Polatlı’nın şampiyonları  ve geleceğin yıldızları’na teşekkür ettii Polatlı’ya Değer Katanlar ve Şampiyonlar  spor şöleni’ninde binlerce sporcu biraraya geldi.  Polatlı da 10 yıl içinde  iki elin parmaklarını geçmeyen  lisanslı sporcu sayının 2 bin 286 olduğuna dikkat çeken Yıldızkaya ,  Polatlı da geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için ilçeye spor tesisleri ve ikinci bir kapalı spor salonu  yapım sözü verdi.

 Polatlı da binlerce sporcu buluştu.  Polatlı  Belediyesi  ev sahipliğimde ilçede faaliyet gösteren tüm spor kulüpleri ve bireysel sporcular    için spora değer katanlar ve şampiyonlar şöleni  düzenlendi.  Binlerce sporcu ve alilerinin katıldığı şölende  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  Polatlı’nın şampiyonlarını  Polatlı’nın  güzel çocukları ,Polatlı’nın şampiyonları  ve geleceğin yıldızları” olarak selamladı.

YILDIZKAYA “ POLATLI SPOR ŞEHRİ OLMUŞ”

Polatlı’ya Değer Katanlar ve Şampiyonlar Spor Şölen’inde  sporcu, spor  kulüpleri temsilcileri    ve ailelerine seslenen  Polatlı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mürsel Yıldızkaya “ 10 yıl önce sizlerin desteğiyle bu göreve geldiğim iİlk zamanda şunu söylemiştim. Polatlı’mızı tarih turizmi tanıştıracağım. Polatlı’mızı kültür sanat şehri ve spor şehri yapacağım demiştim. Gordion Antik Kenti’n  UNESCO Dünya Mirası asıl Listesine girmesini sağladık ve Polatlı için ciddi adım attık.  Bugü görüyorum ve  çok mutlu oluyorum ki;  Polatlı  artık aynı zamanda bir spor şehri olmuş. Buna katkı veren çocuklarımıza, kulüplerimize, kıymetli hocalarımıza destek olmaktan  çok büyük mutluluk duyduğumu da  paylaşmak istiyorum. Bütün branşlarda  futbol kulübümüz, hentbol kulübümüz ve diğer kulüplerimiz bireysel sporcularımız  başarıdan başarıya koşuyor ve bizlerin göğsünü kabartıyor. Göreve geldiğimizde lisanslı sporcu sayısı iki  elin parmaklarını geçmiyordu.  Bugün 2 bin 286 lisanslı sporcumuz var. Bu Polatlı’nın spora olan aşkını, anne babaların spora olan sevgisini ve sizlerin heyecanı gösteriyor.  Futbol başta olmak üzere, hentbol, voleybol, atletizm, bisiklet, dövüş sporları, satranç, bilardo, halk oyunları gibi pek çok branşta artık  Dünya şampiyonlarımız var. Her bir anne baba mutlaka evladını bir spor branşında başarılı olması istiyor. Müzikte başarılı olsun bir enstrüman  çalsın istiyor. Koca koca binalar, tesisler yapmak yerine bu çocuklarımızın  bu alanlarda başarılı olmaları için  çalışmak  bizim için en büyük görevimizdir.  Allah nasip eder hemşehrilemizde takdir ederse bir sonraki dönem artık sporda ve sporculuk anlamında kulüplerimiz  bazında çok iyi bir ivme olacak. Bu salondan bir tane daha yapacağız spor tesisleri  yaparak alt yapıdan sporcularımızın yetişmesini  sağlayacağız ki bizim içimizden çok başarılı sporcular çıksın”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR