Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberŞOFÖR ESNAFINI YOK SAYDILAR,DEPREMZEDELERİN GİZLİ KAHRAMANLARI ŞOFÖRLERDİR

ŞOFÖR ESNAFINI YOK SAYDILAR,DEPREMZEDELERİN GİZLİ KAHRAMANLARI ŞOFÖRLERDİR

Spread the love

CHP  KURMAYLARI SAHADA  SEÇİM SANDIĞINI İŞARET EDİYOR

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP Polatlı seçim  turlarına başladı. Seçim takvimin 14  Mayıs 2023 olarak  belirlenmesi ile birlikte  CHP Polatlı ilçe   Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı ve  28. Dönem  milletvekilliği seçimleri için ilçede  gezi turuna çıktı .  CHP Polatlı ilçe başkanı Bilal Avcı ve CHP Polatlı heyeti  esnaf odalarını ziyaret etti. Polatlı Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkanı İsmail  Tarhan   Depremde yardıma ilk koşanların şoförler olduğunu söyledi.   Şoför esnafının AFAD’dan askerden önce  deprem  bölgesine gittiğini ancak onca meslek grubu  dile getirilip  teşekkür edilirken  şoför esnafının yok  sayıldığını ileri sürdü.

 CHP  Polatlı da  seçim turuna  hızlı başladı.  14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilli seçimleri kapsamında CHP Polatlı ilçe örgütü  sahaya çıkan ilk parti oldu. Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek isteyen CHP   seçim turuna şimdilik  tek başına çıktı.  Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı ilçe başkanı Bilal Avcı CHP Parti Meclisi üyesi Doç.Dr. Aylin Yaman,  CHP  Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyesi Selami Ovacık ve  parti yöneticileri   Seçim turunun ikinci gününde esnaf odalarından, Polatlı Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası, Terziler ve tuhafiyeciler    esnaf odası, Bakkallar  ve Bayiler  esnaf  odası ile elektrikçiler ve elektronik teknisyenleri   odasını ziyaret ettiler.

ŞOFÖR ESNAFININ MECALİ KALMADI

  CHP heyetinin  ilk ziyareti Polatlı Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası’na oldu.  Polatlı Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası başkanı İsmail Tarhan ile ulaşım  üzerine sohbet eden CHP ilçe başkanı Bilal Avcı, Başkan Tarhan’a  deprem  zamanında  gösterdikleri sağ duyu  ve özveriden dolayı teşekkür etti.  Ulaşımda yaşanan sıkıntıların  masaya yatırıldığı ziyarette, Başkan Tarhan  şoför esnafının zor bir dönemden geçtiğini belirterek sigorta , Kasko ve  yedek parça   başta olmak üzere  ulaşım sektöründe  maliyet artışlarının çok fazla olduğundan şikayet ederek şoför esnafının bu yükü kaldıracak mecali kalmadı dedi.

 ŞOFÖR ESNAFINI YOK SAYDILAR DEPREM BÖLGESİNE İLK GİDENLER ŞOFÖRLER OLDU

 Özellikle kantarlarda  çok fazla cezaya maruz kaldıklarına dikkat çeken Tarhan ,  Depremde yardıma ilk koşanların şoförler olduğunu söyledi.   Şoför esnafının AFAD’dan askerden önce  deprem  bölgesine gittiğini ancak onca meslek grubuna teşekkürde şoför esnafının yok  sayıldığını ileri sürdü.  Tarhan “Ülkemizde Bir  deprem felaketi yaşandı, Allah bir daha göstermesin. Ancak bu depremin gizli kahramanları şoför esnafıdır . Fakat hiçbir yetkili hiçbir milletvekili hiç kimse  dile getirmedi.   Adam Edirne’den çıktı 8 saate Hatay’a gitti , Van’dan çıktı Hatay’a geldi.  Ne Cumhurbaşkanlığından ne yetkililerden  çıkıp ta biride  şoför esnafımız depremzedelerimizin gizli kahramanıdır demedi. “sözleri ile sitem etti.

ÖZDAĞ :  TEMENNİMİZİ HALKIN İRADESİNİN SANDIĞA YANSIMASIDIR

 CHP heyetinin bir sonraki adresi ise Terziler  odası oldu. Polatlı  Terziler  odası başkanı  Necati Özdağ,  ziyaretten dolayı CHP İlçe  teşkilatına teşekkür ederek seçimlerin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak yol açıklığı diledi . Özdağ  inşallah iyi bir seçim olur  temennimiz  halkın iradesinin  sandığa yansımasıdır.  İlk ziyaret eden parti siz oldunuz.  Seçimlerin  demokratik bir şekilde kavgasız gürültüsüz huzur içinde  tamamlansın” dedi. 

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR