>
Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberSIFIR TOLERANS

SIFIR TOLERANS

Spread the love

 POLATLI KADINA ŞİDDETE KARŞI TEK YÜREK OLDU

SPOT: KADINLARA ERKEKLERDEN DESTEK HEP BİRLİKTE ŞİDDETE “HAYIR “DEDİLER

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü  kapsamında  Polatlı’da  kadınlar ve erkekler  şiddete karşı tek yürek oldu.  kadına karşı şiddete hayır  ve sıfır tolerans  mesajlarının verildiği etkinlikte  kadınlara İçişleri bakanlığının hayata geçirdiği KADES   uygulaması anlatılarak  bilgilendirme yapıldı. Kadın ve erkeklerin  hep birlikte  kadına şiddet hayır dedikleri etkinlikte gençlerden destek geldi

 Polatlı da kadınlar  şiddete dur dedi. Polatlı sokaklarında kadına şiddete hayır sloganı yankılandı.   Polis, jandarma ve zabıtadan oluşan kolluk kuvvetleri beraberliğinde Polatlı belediyesi kadın erkek fırsat eşitliği komisyon üyeleri ,  Aile  ve  Sosyal Hizmetler Bakanlığı  Polatlı müdürlüğü ,  siyasi partilerin kadın temsilcileri , Kadına şiddete karşı  mücadele komisyon üyeleri   kadına şiddetle mücadelede tek yürek oldu.  

KADES UYGULAMASI TANITILDI KADINLARA HAKLARI ANLATILDI

 Aile ve sosyal Hizmetler   Bakanlığı  Polatlı müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında farkındalık etkinliği tertiplendi. Polatlı Kaymakamlığı, Belediye, jandarma polis ve zabıtanın destek verdiği etkinlikte kadınlara   şiddete karşı yasal hakları anlatıldı KADES uygulaması tanıtıldı.

 CUMHURİYET MEYDANINDA KADINA ŞİDDETE HAYIR SLOGANLARI ATILDI

 Polatlı Cumhuriyet meydanında “KADINA ŞİDDETE HAYIR”    pankartları açarak,  İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen kadına şiddetle mücadelede etkin rol oynayan  KADES uygulaması kadınlara anlatılarak polis ve jandarma KADES broşürleri dağıttı.

  KADINLAR VE ERKEKLER   POLİS VE JANDARMAYI CAN KULAĞI İLE DİNLEDİ

 Polatlı  Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma  tarafından  sokaktaki kadınlara  kadına karşı şiddette   Telefonlarına KADES uygulamasını yüklemelerini söyleyerek kadınlara  Türkiye Cumhuriyeti kanunları hak ve yasalarını anlattılar. Kadınlar polis  ve jandarmaya can kulağı ile dinleyerek KADES “uygulamasının detaylarını sordular.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR