Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberSERTİFİKASI OLMAYAN DENETİM VE YÖNETİME KATILAMAYACAK

SERTİFİKASI OLMAYAN DENETİM VE YÖNETİME KATILAMAYACAK

Spread the love

 DENETİM VE YÖNETİM KOOPERATİFÇİLİK SERTİFİKASI ALDI

Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi kefalet kooperatif yönetim ve denetim üyeleri 40 saatlik kooperatifçilik eğitimi kursuna katıldı. 40 saatlik eğitim programının ardından Kooperatifçilik Sertifikası almaya hak kazanan yönetim ve denetim üyelerine sertifikaları Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi kefalet kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz tarafından verildi.

Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi kefalet kooperatif yönetim ve denetim üyeleri  kooperatifçilik eğitimi aldı. Kooperatif yönetim ve denetim üyeleri 400 saatlik  kooperatifçilik eğitimi kursuna katıldı. Kurs sonunda belge alan denetim ve yönetim üyelerine  belgeleri verildi.

KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKASI ZORUNLU HALE GELDİ

Başkan Kıymaz, Kooperatif Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile haftalık genel değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Başkan  Kıymaz, belge takdiminin ardından şu açıklamalarda bulundu. ” Kooperatifçilikte, profesyonel yöneticilik yapılması amacı ile yönetim ve denetim kurulu üyelerimizin kooperatifçilik eğitim programına katılımlarını sağladık. Bundan sonraki dönemde kooperatiflerde yönetim veya denetim kurulu üyeliği yapmak isteyenlere kooperatifçilik eğitimi sertifikası alma zorunluluğu getirildi. Yönetim ve denetim kurulu üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. “dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR