Pazar, Mayıs 12, 2024
Ana SayfaGündemHaberSEÇİME 3 AY KALA GELEN İSTİFA

SEÇİME 3 AY KALA GELEN İSTİFA

Spread the love

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN BEKLENMEDİK İSTİFA

Yeniden Refah Partisinde  beklenmeyen istifa ile , yeniden Refah partisi Polatlı ilçe teşkilatının 5 yıllık başkan Muzaffer Öztürk ile yolları ayrıldı.  Polatlı da beş yıldır Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe teşkilatının kaptanlığını yapan Öztürk aldığı ani kararla istifa ettiğini duyurdu. Öztürk istifa gerekçesini  “gördüğüm lüzum üzerine” demekle yetinirken, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala ilçe başkanlığından istifa etmesi bazı çevrelerce  parti içi anlaşmazlıklar olarak yorumlandı.

Yeniden Refah Partisi Polatlı iççe başkanı Muzaffer Öztürk   görevinde istifa ederek  seçimlere 3 ay kala ilçe başkanlığını bıraktı.  31Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Öztürk’ün ilçe başkanlığından istifa etmesinin arkasında neden   parti içi anlaşmazlıklar mı Var? Sorusunu gündeme getirirken    Yeniden Refah Partisi  Polatlı da  seçime  atanacak ilçe başkanı ile girecek. Öztürk Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe başkanlığından istifasını Polatlı kamuyu ile paylaştı.

“GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE KENDİ İSTEĞİMLE İSTİFA ETTİM”

Yeniden Refah Partisi eski ilçe başkanı Muzaffer Öztürk yaptığı yazılı açıklamada “5 yıldır hizmet ettiğim ve kurucu ilçe başkanı olduğum Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe başkanlığından 12.12.2023 tarihi itibari ile gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayım.5 yıl boyunca bir ailem, yuvam olarak gördüğüm ve hizmet ettiğim partimi Siz değerli Polatlılı hemşehrilerimin ve yönetimimim desteği ile yeni kurulan partimi Polatlı’mızda belirli bir yere getirdim. Üye sayımızı bir hayli yükselttik. Bugüne kadar partimiz adına çok fedakarlıklar yaparak yorulmadan çalıştık.

Bugüne kadar efendiliğimden vazgeçmeden, dürüstlüğümden ödün vermeden, halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle , ilçe binamızı kendi imkanlarımla kurarak bugüne kadar severek yürütmüş olduğum ilçe başkanlığımdan gördüğüm lüzum üzerine kendi isteğimle istifa etmiş bulunmaktayım.

Kamuoyuna duyurulur.”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR