Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberŞAMPİYONLUK YOLUNDA SON 1

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA SON 1

Spread the love

SULTANLAR ŞAMPİYONLUK  YOLUNDA SON MAÇINA ÇIKACAK

 Polatlı Belediyesi Kadın Hentbol takımı  Rakibi Cent  Kolejini  kendi sahasında mağlup ederek şampiyonluk kupası için son maçına çıkacak.  Polatlı Belediyesi Hentbol Takımı  5 mayıs Cuma Günü İstanbul deplasmanında  Rakibine  6 fark atarak maçı galip kapattı. Geçtiğimiz yıl gösterdiği üstün mücadele ile Hentbol Kadınlar 1. Lig B Grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon ligde şampiyonluğa koşan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı   12 Mayıs Cuma günü ise  Bolu Belediyesi ile sezonun son maçında ter dökecek.

Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluğun en büyük adayı olarak sezona devam ediyor.Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı  bu hafta  5 Mayıs Cuma  günü  Cent Koleji  ile maça çıktı.  İstanbul deplasmanında   maça çıkan Sultanların hedefi  son bir maçı da alarak şampiyon  olmak.

  Geçtiğimiz yıl gösterdiği üstün mücadele ile Hentbol Kadınlar 1. Lig B Grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon ligde şampiyonluğa koşan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı  İstanbul deplasmanında rakibi Cent Kolejine  6  fark atarak maçı 28 -34 skorla tamamladılar.

SON MAÇIDA ALIRSAK ŞAMPİYONUZ

Geçtiğimiz sezon çıktığı 17 maçta 14 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak sezonu şampiyon olarak tamamlayan Sultanlar, bu yılda Polatlı’yı gururlandırmak için mücadele ediyor. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın destekleriyle büyük başarılar elde eden Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı ligi şampiyon olarak tamamlamak için ter döküyor. Polatlı, hentbol şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

SON MAÇ BOLU BELEDİYESİ İLE

Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı şampiyonluk yolunda son bir  maçına çıkacak. Sultanlar  12 Mayıs Cuma günü ise  Bolu Belediyesi ile sezonun son maçında ter dökecek.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR