Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberSAĞLIK OCAĞI 4 AYDA TAMAMLANACAK

SAĞLIK OCAĞI 4 AYDA TAMAMLANACAK

Spread the love

  KONTEYNER DE SAĞLIK OCAĞI DEVRİ KAPANIYOR

  Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Mustafa  Karataş , Mehmet Akif mahallesinde yapımına başlanan sağlık ocağının mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.  8 yıldır  Prefabrik  Konteyner da hizmet veren sağlık ocağı devri kapanıyor . Hafta sonu itibari ile inşaat  çalışması başlanan yeni sağlık ocağında temel atıldı inşaat yükselmeye başlıyor.   Çalışmaları yerinde inceleyen Mehmet Akif Mahallesi muhtarı Mustafa Karataş ,   inşaatı Polatlı Belediyesi bütçesinden  karşılanacak olan sağlık ocağının yapımını üstlenen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür etti

Mehmet Akif Mahallesi muhtarlık binasının bulunduğu park alanında hizmet verecek olan   6 hekimli 2,5 kat üzerine inşa edilecek olan modern sağlık ocağında  iş makineleri ve   işçiler  işbaşı yaptı.   Polatlı Belediyesi tarafından inşaat yapımı üstlenilen Mehmet Akif Mahallesi sağlık ocağında  hafta sonu ilk kazma vurulmuş temeli atılmıştı.  

 KASIM 2023’DE TAMAMLANMIŞ OLACAK

 5 Ağustos  2023 tarihi itibariyle  yapımına başlanan  Sağlık Ocağı   Kasım 2023 sonu itibari ile  tamamlanacak, Ocak ayında  ise  Sağlık bakanlığına tahsis edilecek.   2,5 kat ve asansörlü olarak inşa edilecek olan Sağlık ocağı  bina yapımın tamamlanıp  Sağlık Bakanlığına devrinin ardından bakanlık sağlık ocağının tefrişatını yaparak hekimlerini atayacak.

 MUHTAR KARATAŞ’TAN  BAŞKAN  YILDIZKAYA VE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

 Sağlık Ocağı inşaat yapım çalışmalarını inceleyen Mehmet Akif  Mahallesi Muhtarı Mustafa Karataş ,  mahalle sakinlerinin bir ihtiyacının saha gideriliyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Polatlı  Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve karara oy birliği ile onay veren Belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

 Karataş “ Yaklaşık 8 yıldan fazladır  mahallemizdeki sağlık ocağımız prefabrik konteynerde hizmet veriyordu. Elverişsiz koşullarda   sağlık hizmetlerinde yaşanan sıkıntıların giderilmesi ve mahallemize yeni bir sağlık ocağı yapımı için çok mücadele ettik. Polatlı Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’nın talebi ile  Mehmet Akif mahallemize yeni bir sağlık ocağı yapımı kararı  mecliste oy birliği ile onaylandı.   Hafta sonu itibari ile de sağlık ocağı yapım çalışması başladı. Polatlı Belediyemizin kendi imkanları ile yapılacak olan sağlık ocağını yama kararı alan Sayın belediye başkanımız Mürsel Yıldızkaya ve meclis üyelerimize teşekkür ederim. Mahallemize yeni sağlık ocağımız hayırlı olsun”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR