Cuma, Mayıs 3, 2024
Ana SayfaGündemHaberPolatlı’ya  yeni kaymakam ve belediye başkanı

Polatlı’ya  yeni kaymakam ve belediye başkanı

Spread the love

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılında Polatlı’yı çocuklar yönetti. Çocuklar kaymakamlık, garnizon belediye , Cumhuriyet başsavcılığı emniyet jandarma , milli eğitim ve çeşitli kurumlarda işin başına geçti. İlçenin yeni kaymakamı, belediye başkanı talimatlar verdiler. Kaymakam ilçede kurum amirlerini arayarak ilçenin günlük raporunu alırken Belediye başkanı da Polatlı da yapacağı projeleri sıraladı. 

Çocuklar Polatlı’yı yönetti, koltuklara geleceğin  büyükleri oturdu

Polatlı da 22 Nisan Sabahı İlçede hem merkezi yönetim hem de yerel yönetim sil baştan değişti.Polatlı da ilçe yöneticileri değişti , ilçeye yeni atanan Kaymakam la birlikte seçilmiş Belediye başkanı Polatlı’da yeni kararlar alarak ,kaymakam kurum amirlerine başkan ise daire müdürlerine talimat verdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılında Polatlı’yı çocuklar yönetti. Çocuklar kaymakamlık, garnizon belediye , Cumhuriyet başsavcılığı emniyet jandarma , milli eğitim ve çeşitli kurumlarda işin başına geçti. Kaymakam ilçede kurum amirlerini arayarak ilçenin günlük raporunu alırken Belediye başkanı da Polatlı da yapacağı projeleri sıraladı.

Polatlı’nın yeni kaymakamı , garnizon komutanı ,Belediye başkanı ve milli eğitim müdürü  olan  çocuklar   siyaset ve merkezi yönetimde başarılı olduklarının mesajını verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104.yılında büyükler koltuklarını küçüklere devretti. Geleneksel olarak her yıl makamlara temsili olarak oturan çocuklar, kimisi kaymakam oldu kimisi şehrin Belediye başkanı kimisi asker kimisi polis…

İşte ilçenin yeni yöneticileri 

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Polatlı Kaymakamlığı görevini  Sevimaras ilkokulundan  Hasan Oğuz’a devretti.

Polatlı Topçu ve Füze Okulu Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet İbiş , görevini Borsa İstanbul İlkokulundan  yeni komutan Elif Sevde Erdoğan, Mevlüt Gün, Ceren Çetinkaya’ya  devretti.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlığı’nı Karahamzalı ilkokulundan Rümeysa Çal, Ahmet Ege Ercan ve Bahar Aydınlı başkanlara  bıraktı.

Polatlı Cumhuriyet Baş Savcısı Önder Güleç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla , Cumhuriyet savcılığı görevini Ruhiye İrfan Yurtseven ilkoklundan  Zeynep Hira Ataman ‘a deverederken ilçenin yeni jandarma komutanı ise   İstiklal Ortaokulundan  Talha Umur  Arslan  oldu.

İlçenin asayişi ise genç müdür ve müdür yardımcılarına emanet. Polatlı Emniyet Müdürü,Halil İbrahim Ulubey  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görevini Mesut Ömer Efe müdüre bıraktı. Emniyet müdürlüğü makamına  Fatma Duru Saydemir, Kağan Sarıkaya, Ravza Nur Kolancı oturdu.

 İbrahim Müdür’e bıraktı.

Polatlı Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla , Milli Eğitim Müdürlüğü görevini  Genç Osman Ortaokulundan Ali Çağan Erdem ve Büşra Evirgen’e  devretti.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR