Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI’NIN  8  KONUSU KARARA BAĞLANACAK

POLATLI’NIN  8  KONUSU KARARA BAĞLANACAK

Spread the love

 ABB MECLİSİN  DE POLATLI’YA İLİŞKİN VERİLN ÖNERGELERİN KOMİSYON KARARLARI OYLANACAK

 Ankara Büyükşehir Belediye meclisi 10Nisn 2023 Pazartesi günü Nisan ayı  toplantısının ilk  bileşimini gerçekleştirecek. Nisan ayı meclis toplantısında  Mart atında   ABB meclisine sunulan önergelerin komisyon kararları oylanacak. Bu kapsama Polatlı’nın 8 maddesi de  müzakere edilecek.

 Polatlı’ya ilişkin sorun ve   taleplerin yer aldığı önergeler ile Polatlı’nın imar konularına ilişkin  maddeler  10 Nisan Pazartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye meclisinde oylanacak . 10 Nisan PAZARTESİ GÜNÜ Ankara Büyükşehir Belediye meclisinde  gerçekleştirilecek olan Nisan ayı birinci bileşim birinci oturumla ile başlayacak olan Nisan ayı meclis toplantılarında  komisyon çalışmaları tamamlanan konular mecliste oylanacak

 İŞTE POLATLI’NIN KARARA BAĞLANACAK OLAN KONULARI

 Polatlı İlçesi Zafer Mahallesi 181 ada 4 ve 29 parsellerde 1/5000 ölçekli nazım imar plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Sakarya Mahallesi 108 ada 6 parselde Enerji Üretim Alanında (Biyogaz ve Güneş Enerji Santrali) 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Yıldız Mahallesi 115 ada 34 parselde (eski 95) jeotermal kaynaklı sıvı karbondioksit üretim tesisi yapılmasına yönelik 1/5000 ölçekli nazım imar plan değişikliğine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Zafer Mahallesi 173 ada 9 parselde 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine yapılan itirazlara ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Şehitlik Mahallesi Yeşilyol ve Ali İhsan Sokaklarda kaldırım ve sıcak asfalt çalışması yapılmasına ilişkin Altyapı Hizmetleri Komisyonu Raporu Polatlı İlçesi Mehmet Akif Mahallesi Akan Sokakta asfalt çalışması yapılmasına ilişkin Ulaşım Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesi Mehmet Akif Mahallesi Özsoy Sokakta bulunan sel suyu kanalına ilişkin Su ve Kanal Hizmetleri Komisyonu Raporu.

Polatlı İlçesine güneş enerjisi ile çalışan Motopomp Sistemi kurulmasına ilişkin Kırsal Kalkınma Komisyonu Raporu.

Belediyemize bağlı İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Hal Binasının bulunduğu alana “Yavuz Selim KONCA” isminin verilmesi konusunun ertelenmesine ilişkin İsimlendirme Komisyonu Raporu.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR