Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLILI OKÇULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILDI

POLATLILI OKÇULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILDI

Spread the love

MİNİKLER OKÇULUK ŞAMPİYONASINDA   TÜRKİYE 13.’SÜ POLATLI’DAN 

Türkiye Minikler Geleneksel Türk Okçuluk şampiyonası  8-9 Temmuz 2023 tarihinde  Ankara’da yapıldı. Geleneksel Türk Okçuluk şampiyonasında yaklaşık 800 sporcu katıldı Şampiyonada  Polatlı Asilder ve Aktif Gençlik spor ve İzcilik kulübü adına yarışan    8-9 yaş grubu erkeklerde Sezgin Öztekin Türkiye 13. Muhammed Balcı 27.    10-11 yas grubu kızlarda   Berra Nur Yıldız  Türkiye 9. Feyza Nur Keçebaş 22. 12-13 yaş grubunda Yasin Kerem Tekin 62.oldu.

Polatlı Asilder ve Aktif Gençlik spor ve İzcilik kulübü, Türkiye Minikler Geleneksel Türk Okçuluk şampiyonasına  katıldı.. Polatlı’ dan  20 sporcunun katıldığı Türkiye Minikler Geleneksel Türk Okçuluk şampiyonada  toplamda 800 sporcu yarıştı.

Polatlı Asilder ve Aktif Gençlik spor ve İzcilik kulübü adına yarışan    8-9 yaş grubu erkeklerde Sezgin Öztekin Türkiye 13. Muhammed Balcı 27.    10-11 yas grubu kızlarda   Berra Nur Yıldız  Türkiye 9. Feyza Nur Keçebaş 22. 12-13 yaş grubunda Yasin Kerem Tekin 62.oldu.

BİR SONRAKİ HEDEF TÜRKİYE  SALON ŞAMPİYONASI

  Polatlı Asilder ve Aktif Gençlik spor ve İzcilik kulübü tarafından    yaptığı açıklamada Türkiye Minikler Geleneksel Türk Okçuluk şampiyonası  8-9 Temmuz 2023 tarihinde  Ankara’da 800 sporcunun katılımı ile   yapıldı. Polatlı dan toplam 20 sporcuyla katılım sağladık. Katılan  öğrencilerimizde gayret ve çabalarından dolayı  kutlarız. Öğrencilerimizi ve onlara destek olan tüm ailelerimizi tebrik ederiz. Takım antrenörü Zekai Doğrusöz hocamıza da teşekkür ederiz. Bir sonraki hedef Ekim Ve Kasım aylarında Ankara’da yapılacak Türkiye salon şampiyonasında daha iyi dereceler elde etmek olacaktır” ifadelerine yer verildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR