Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLILI KADINLAR ANNELER GÜNÜ ÖZEL KONSERİ’NDE BULUŞUYOR

POLATLILI KADINLAR ANNELER GÜNÜ ÖZEL KONSERİ’NDE BULUŞUYOR

Spread the love

“POLATLI BELEDİYESİ ANNELER GÜNÜ’NÜ COŞKUYLA KUTLAYACAK”

Polatlı Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla 21 Mayıs Pazar Günü Saat 16.00’da Üçpınar İki Alyans Düğün Salonu’nda Üç Alp Müzik Grubu’nun sahne alacağı Anneler Günü Özel Programı gerçekleştirilecek.

 14 Mayıs Anneler Günü’nün Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ile aynı güne denk gelmesi dolayısıyla bir hafta ileriye ertelenen anlamlı programda; Polatlılı kadınlar Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile hazırlanan etkinlikler eşliğinde 21 Mayıs Pazar Günü Anneler Günü’nü coşkuyla kutlayacak.

ÜÇ ALP EN GÜZEL ANADOLU TÜRKÜLERİNİ ANNELER İÇİN SÖYLEYECEK

21 Mayıs Pazar Günü Saat 16.00’da Üçpınar İki Alyans Düğün Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Anneler Günü Özel Konseri’nde Üç Alp Müzik Grubu Polatlılı kadınlar için en güzel Anadolu türkülerini seslendirecek. Konsere katılmak isteyen kadınlar için saat 15.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüs kaldırılacak. Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve eşi Şaduman Yıldızkaya’nın katılımlarıyla düzenlenecek anlamlı program eşliğinde Anneler Günü her yıl olduğu gibi coşkuyla kutlanacak.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “ŞEFKATİN VE MERHAMETİN SEMBOLÜ TÜM KIYMETLİ HANIMEFENDİLERİ DAVET EDİYORUM”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Anneler Günü dolayısıyla yapılacak olan kutlamalara dair gerçekleştirdiği açıklamada; “Anneler Günü dolayısıyla 21 Mayıs Pazar Günü Üçpınar İki Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğimiz etkinliklerde her yıl olduğu gibi başımızın tacı kıymetli hanımefendilerle buluşacağız. Sınırsız sevginin, hoşgörünün, iyiliğin, şefkatin ve merhametin sembolü tüm hanımefendileri Anneler Günü coşkusunu birlikte yaşayacağımız özel programımıza davet ediyorum. Şehit Annelerimiz başta olmak üzere kıymetli hanımefendilerin Anneler Günü’nü tekraren en içten dileklerimle kutluyorum.” Cümlelerine yer verdi.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR