Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI’DA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

POLATLI’DA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Spread the love

  SEÇİM TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI

Kaymakam Murat Bulacak Başkanlığında, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28 . dönem  milletvekili seçimlerine yönelik   toplantı gerçekleştirildi.  Seçimlerin huzurlu ve güven ortamı içinde gerçekleşmesini sağlamak üzere gereken tedbirlerin alınmasını  noktasında Kaymakam Bulacak  Polatlı halkının iradesinin sandığa sağlıklı bir şekilde yansıyabilmesi için güvenlikten sağlığa kadar her türlü tedbirin gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

 Seçime 1 ay kala ilçede  Siyasi parti  temsileri ile toplantı  yapıldı.  Toplantıya Kaymakam Murat Bulacak, , İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş,İlçe Jandarma Komutanlığı Yüzbaşı Erkan Çinar   ve siyasi parti ilçe temsilcilerinin katılımlarıyla Seçim Güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 14 Mayıs’ta  yapılacak  Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçiminde alınacak tedbirleri görüşüldü. Seçim takvimi takvimin işleyişi , siyasi partilerin propaganda dönemleri,  seçim çalışmaları gibi pek çok konu  konuşuldu. 

 Seçimlerin huzurlu ve güven ortamı içinde gerçekleşmesini sağlamak üzere gereken tedbirlerin alınmasını bildiren Kaymakam Bulacak  Polatlı halkının iradesinin sandığa sağlıklı bir şekilde yansıyabilmesi için güvenlikten sağlığa kadar her türlü tedbirin gözden geçirilmesi gerektiğini bildirdi.

Konuşmanın ardından, siyasi parti temsilcilerinin de görüş ve önerilerinin alındığı toplantıda; ilgili kurumların sunumları ile devam edildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR