Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI'DA PİDE FİYATLARININ AKIBETİ HAFTAYA BELLİ OLACAK

POLATLI’DA PİDE FİYATLARININ AKIBETİ HAFTAYA BELLİ OLACAK

Spread the love

POLATLI’ DA PİDE FİYAT NE KADAR OLACAK?

Ramazan sofralarının geleneksel   lezzeti Ramazan pidesi  Polatlı da kaç liradan satılacak.  Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ankara ve İstanbul’da 250 gramlık pidenin 15 TL olacağını duyurdu. Polatlı Fırıncılar odası Başkanı  Hıdır Çavus ise Polatlı da 250gram pide çıkarılmayacağını 300 gram pidenin  tahmini 15 T den satılabileceğini belirterek fiyatın bir hafta içinde açıklanacağını belirtti.

 Ankara da  250 gram olarak 15 Tl den satılması planlanan pide fiyatına  Valilik  ve Birlik  ne diyecek.Fiyat 250 gram mı yoksa 300 gram  pide için mi 15 TL  olacak?  Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ramazan pidesi fiyatlarına ilişkin açıklamada bulundu.
Balcı, Ankara ve İstanbul’da 250 gramlık pidenin 15 TL olacağını duyurdu.

 Federasyon Başkanı 250 gram pidenin 15 TL den satılacağını açıklarken  Başkentte  valilik ve birlik bu fiyatı onaylayacak mı? Polatlı Fırıncılar odası Başkanı  Hıdır Çavuş, yaklaşan Ramazan ayı ile birlikte  , bir hafta içinde Polatlı da pide satış fiyatlarının açıklanacağını belirtti.

POLATLI DA  PİDE  EN DÜŞÜK 300 GRAM OLACAK

 Çavuş, Polatlı da  pide gramajlarında  geçen yıl olduğu gibi bu yılda  en düşük  300 gram olarak pidenin satışa sunulacağını ifade ederek  Polatlı da 300 gram pidenin 15 TL olabileceğini söyledi. Yumurtalı pide de ise bu fiyat 18 yada 19 TL olabilir açıklamasını yaptı.Çavuş “bir hafta içinde  fiyatlar   resmi olarak açıklanacak” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR