Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI İMAM HATİP’DE TİYATRO  ATÖLYESİ AÇILACAK

POLATLI İMAM HATİP’DE TİYATRO  ATÖLYESİ AÇILACAK

Spread the love

POLATLI İMAM HATİP ORTAOKULU’NUN YENİ PROJESİ HİBE DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANDI

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Sadâ Kültür, Sanat ve Edebiyat Programı’ kapsamında Polatlı İmam Hatip Ortaokulu’nun hazırladığı “Sahnenin Büyülü Dünyasıyla Yeşeren Yetenekler” projesi hibe desteği almaya hak kazandı.

Polatlı İmam Hatip Ortaokulu  466 proje içinde ilk 120’ye kalmayı başardı. Program kapsamında okullar, ‘Edebiyat ve Yazarlık’, ‘Tiyatro’, ‘Müzik’, ‘Sinema ve Fotoğrafçılık’ ve ‘Resim, Karikatür ve Animasyon’ olmak üzere 5 alanda proje başvurularını gerçekleştirdi. Programa imam hatip okulları tarafından 446 proje başvurusu yapılırken, değerlendirmeler sonucunda hibe desteği almaya hak kazanan 120 okuldan biri de Polatlı İmam Hatip Ortaokulu oldu.

“Sahnenin Büyülü Dünyasıyla Yeşeren Yetenekler” projesi ile okul bünyesinde planlanan tiyatro atölyesi açılacak. Bu projeyle tiyatroya ilgi ve yeteneği olup sosyal, ekonomik ve kültürel yönden desteğe ihtiyacı olan öğrencilerin sosyal yönden gelişerek kendilerini ifade edebilme ve iletişim kurma becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR