Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI HAYVAN  PAZARI  KAPILARINI AÇIYOR

POLATLI HAYVAN  PAZARI  KAPILARINI AÇIYOR

Spread the love

ÜSTÜN :  14 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNÜ KURBAN SATIŞ YERLERİ DAĞITIMI YAPILACAK

 Polatlı Hayvan  Pazaryeri kurban  Bayramı öncesi  son hazırlıklarını yapıyor.  Kurbanlık hayvanların satışa çıkarılacağı Hayvan pazarında   14 Haziran  Çarşamba günü  hayvan tüccarlarının satış yapacakları alanlar belirlenecek.  Polatlı Celepler Kasaplar Başkanı Bilal Üstün,  vatandaşlara seslenerek” hayvan pazarına uğramadan kurbanlıklarınızı ayırmayın ” dedi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi her yıl olduğu gibi bu yılda Hayvan pazarı  kapılarını açıyor Polatlı Belediyesi ekiplerince hazırları hızla devam eden Hayvan Pazarı  bu hafta içinde  müşterilerin kabul edecek. Celepler Kasaplar ve Yetiştiriciler Dernek Başkanı Bilal Üstün  yetiştirici ve besicilere çağrı da bulundu. Üstün “ Polatlı hayvan pazarımız ve aynı zamanda kurban pazarı olarak kullanılan 115 mevkiinde bulunan alanda çalışmalar bitmek üzeredir kurban pazarı 14 Haziran çarşamba günü kurban satış yerleri dağıtımı yapılacaktır. Bu anlamda Polatlı ve çevre ilçelerden gelecek yetiştiricilerimizin çarşamba günü saat 08:00 de hayvan pazarında olmaları rica olunur. Hayvan pazarında tüm kotralar belediyemiz tarafından düzenlenip hazır hale getirilmiştir. Hayvanlarımızın sulama ekipmanları araç ve gereçlerle tüm hizmetleri belediyemiz tarafından sınırsız şekilde hızla tedarik edilmektedir. 

Aynı zamanda kurban bayramı sonrasında hayvan pazarımız sabah saat 7:00’de açılıp saat 10:00’a kadar  hizmete devam etmektedir. Kurban ve adak alımlarınızı hayvan pazarı yerimizde yapmanız sizin için bir avantajdır. Hayvan pazarına uğramadan Kurbanlarınızı ayırmayın pazar yerindeki alışverişin her zaman sizler için daha avantajlı daha ekonomik ve alternatif sunan bir yer olduğunu unutmayın”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR