Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI DA VATANDAŞIN TATİLİ ADRESİ   SU PARKI 

POLATLI DA VATANDAŞIN TATİLİ ADRESİ   SU PARKI 

Spread the love

 SU PARKINA KAPASİTENİN ÜZERİNDE  TALEP

Spot:  Polatlı Belediyesi Su Parkı  Hafta İçi Ve Hafta sonu  Dolup Taşıyor

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından 2018 yılında hizmete açılan ailelerden, gençlerden ve çocuklardan yoğun ilgi gören Polatlı Belediyesi Su Parkı yaz başından bu yana  Polatlı halkının  yüzme ihtiyacına cevap veriyor.  Kadın ve erkek yüzme havuzları ile  ayrı ayrı hizmet veren Su parkı  günlük kapasitesi  olan 400’ün üzerinde yaklaşık 850 750  kişi tarafından  talep ediliyor. Hafta bir gün temizlik nedeni ile  kapalı olan su parkı hem yüzmeyi sevenlerin hem de tatile gidemeyenlerin adresi oluyor.

 Haziran ayı itibariyle sezonu açan Polatlı Belediyesi Su Parkı; yenilenen, beş yıldızlı otel konforunu ve her türlü imkanı gençlerle ve ailelerle buluşturan yapısıyla Kadınlar ve Erkekler için ayrı olarak oluşturulan özel havuzlarda hizmet veriyor. Polatlılıların yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerle yaz boyunca dolup taşan Polatlı Belediyesi Su Parkı; ‘Her şey sizin için, sizinle güzel’ parolasıyla Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü 11.00 – 18.00 saatleri arasında hizmet vermeyi sürdürüyor. Hijyen ve sterilizasyon kurallarına büyük önem verilen Su Parkı; haftalık temizlik işlemleri dolayısıyla yalnızca Pazartesi günleri kapalı oluyor. 

 TATİLE GİDEMEYENLER İÇİN FIRSAT

gören Polatlı Belediyesi Su Parkı yaz başından bu yana  Polatlı halkının  yüzme ihtiyacına cevap veriyor.  Kadın ve erkek yüzme havuzları ile  ayrı ayrı hizmet veren Su parkı  günlük kapasitesi  olan 400’ün üzerinde yaklaşık 850 750  kişi tarafından  talep ediliyor. Hafta bir gün temizlik nedeni ile  kapalı olan su parkı hem yüzmeyi sevenlerin hem de tatile gidemeyenlerin adresi oluyor.

HAFTANIN 6 GÜNÜ TIKLIM TIKLIM

Haziran Ayı itibariyle sezonu açan ve haftanın altı günü yoğun ilgi gören Polatlı Belediyesi Su Parkı’nda; vatandaşların yaz boyunca ekonomik açıdan etkilenmeden rahatça kullanabilmeleri amacıyla  Polatlı Belediyesi giriş Ücretlerinde geçtiğimiz yıla oranla artış yapılmadı. Giriş Ücretleri Polatlı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yılın fiyatları olan TAM : 80 TL ÖĞRENCİ : 50 TL olarak devam ediyor.

 SALI GÜNLERİ EN FAZLA RAĞBET KADINLARDAN

  Polatlı Belediyesi Aqua Park; içerisinde bulunan 600 metrekarelik bay ve bayan ayrı iki adet havuz, 200 metrekare çocuk havuzu, 8 adet kaydırak, kafeteryalar, duşlar, soyunma odaları, dezenfeksiyon alanları, asansörler, otopark ve özel etkinlik alanları ile yaz boyunca yine aileleri en eğlenceli anlarla buluşturmaya devam ediyor.   Pazartesi günü  temizlik amacı ile hizmet vermeyen su parkında  temizlik sonrası ilk ziyaretçileri kadınlar oluyor. 

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR