Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI DA KIZILAY’A 27 ADET HİSSE BAĞIŞI YAPILDI

POLATLI DA KIZILAY’A 27 ADET HİSSE BAĞIŞI YAPILDI

Spread the love

 ATEŞ : BAĞIŞTA BULUNAN TÜM VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasını geleneksel hale getiren Kızılay, bu yıl ki kampanyasında da hayırseverlere “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla seslenerek , Cumhuriyet Meydanında Polatlı Kızılay şubeye ait bağış standını açmıştı.  Polatlı da vatandaşlar Kızılay’a 27 adet hisse bağışında bulundular.

Kızılay Polatlı Şube Başkanı Bünyamin Ateş ,hayırsever vatandaşların  kurban vekâletleriyle öncelikle Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği afetzedelere destek olunmasını planlayan Kızılay, Kurban Bayramı’nın dayanışma ve yardımlaşma ruhunu farklı coğrafyalarda da yaşatmak amacı ile Polatlı da vatandaşlara çağrı yaparak  bağışları beklediklerini duyurmuştu. Polatlı da  2023 yılı Kurban Bayramında  toplamda 27 adet hisse bağışı yapıldı.  Yapılan bağışlar ilçe genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor. Kızılay’ın  kurban bereketi  yıl boyu yaşansın sloganı ile başlattığı kurban vekaletleri  kapsamında yapılan bağışlar konserve haline getirilerek yıl boyunca    ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Kızılay Polatlı Şube Başkanı Bünyamin Ateş “Kızılay’ın , her yıl gerçekleştirdiği Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası kapsamında  2023 yılında  Polatlı’mızda 27 adet hisse bağışı yapılmıştır. Bağışta bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR