Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI DA  DİYANETE  381 HİSSE BAĞIŞLANDI

POLATLI DA  DİYANETE  381 HİSSE BAĞIŞLANDI

Spread the love

CİHANGERİ : POLATLI DA 381 HİSSE TÜRKİYE GENELİNDE 745 BİN 535 HİSSE BAĞIŞLANDI

 Vatandaşlar bu yıl  Diyanete  Polatlı da 381 , Türkiye genelinde ise 745 bin 535  kurban  hissesi  bağışladı.

 Polatlı İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ortaklaşa yürüttüğü “2023 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtımı kapsamında  Polatlı Cumhuriyet Meydanında stant kurarak kurban vekaleti vermek isteyen vatandaşlardan vekalet aldı.  Arife gününe kadar açık kalan  Vekaletle  Kurban Kesim standına  381 hisse bağışı yapıldı.

Polatlı ilçe müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı  işbirliği ile Cumhuriyet Meydanına kurduğu   bağış çadırında 381 hisse kabul etti.  Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri  kurban bağışında  bulunan  vatandaşlara teşekkür ederek  vatandaşlarımız gerek İlçe Müftülüğümüze gerek,  vekaletle kurban kesim standımıza  gelerek bağışlarını yaptılar Allah kurbanlarını kabul etsin” dedi.

Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri “ Polatlı müftülüğü ve TDV Polatlı şubemiz işbirliği içerisinde kurbanlarını vekaletle kestirmek isteyen vatandaşlarımıza tanıtım yapmak ve bağışlarını makbuz karşılığında almak üzere Kurban Bayramından önce   Cumhuriyet meydanında tanıtım ve bağış standımızı kurduk.  Stantta her gün  hocalarımız gönüllülük esasına dayalı olarak  görev yaptılar. Allah her birinden razı olsun” dedi.

 CİHANGERİ: HER YIL RAKAMLARIMIZ ARTIYOR DAHA FAZLA KARDEŞİMİZE ULAŞIYORUZ

Cihangeri “ “Vekaletle Kurban bağış standımızı kurduk Bu stant vesilesiyle Diyanet İşleri Başkanlığımızın dünya çapında yapmış olduğu büyük bir hizmetin kapısı olarak görüyoruz burayı. 2023 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedeli Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt içinde 5 bin 950 lira, yurt dışında  2 bin 750  lira olarak belirlendi. Bağışlar her sene artan rakama ulaştı.  Bu sene  Polatlı da 381 hisse bağışlandı.  Buradaki maksadımız Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu sene ki hedefi Dünya ölçeğinde 25 milyon insana ulaşmaktı. 25 milyon insanın sofrasına bir parça et koyabilmek. Bizim ibadetlerimizi, dualarımızı, sevgimizi ve muhabbetimizi ve selamımızı onların kapısına götürmek ve sofrasına koymak. Hepimiz bu hedef ve niyetle bu standımızı oluşturduk.  Vatandaşlarımızın teveccühü ile  Polatlı’mız da 381 hisseye ulaştık.Türkiye genelinde ise Diyanet İşleri Başkanlığımıza 745 bin 535  kurban  hissesi  bağışlandı.

 BAĞIŞTA BULUNAN TÜM  VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Bağışta  bulunan  vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun bize destek veriyorlar. Allah bağışlarını kabul etsin.   Arife gününe kadar  hizmet veren meslektaşlarıma, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR