Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI DA 3 BİN DEPREMEZDE İÇİN VEFA GRUPLARI OLUŞTURULDU

POLATLI DA 3 BİN DEPREMEZDE İÇİN VEFA GRUPLARI OLUŞTURULDU

Spread the love

 POLATLI DA VEFA GRUPLARI AİLELERİ DİNLENİYOR

 Polatlı da vefa grupları depremzede aileleri ziyaret ediyor.  Kahramanmaraş merkezli Pazarcık ve Elbistan’da meydana gelen 7,7,7,6 şiddetindeki depremle birlikle 10 ilde büyük yıkımlar meydana geldi.45 binden fazla vatandaşımızı kaybettiğimiz, yüzbinlere vatandaşımızın yaralandığı  asrın felaketinde  hayatta kalan ve hayata yeniden tutunmaya çalışan vatandaşlarımızın yaraları sarılıyor.  Polatlı’ya gelen depremzede vatandaşları Polatlı da oluşturulan vefa grupları ziyaret ederek ihtiyaçlarını tespit ediyorlar.

Büyük yıkımın ardından on binlerce vatandaş memleketlerini terk ederek başka illerde ilçelerde yeniden yaşam kurmaya çalışıyorlar.  Kahramanmaraş merkezli Pazarcık ve Elbistan’da meydana gelen 7,7,7,6 şiddetindeki depremle birlikle 10 ilde yaşanan  acı kayıplar ve yıkımların ardından  Polatlı ya  binlerce depremzede geldi.

 POLATLI YA 3 BİN DEPREMZEDE YERLEŞTİ

 Resmi rakamlara göre 3 binden fazla depremzede vatandaşımız Polatlı ya yerleşti.

İlçe merkez ve kırsalında farklı mahallere yerleştirilen depremzede ailelerin ihtiyaçları tesit ediliyor. Polatlı Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan vefa grupları, pandemi döneminde olduğu gibi depremzede vatandaşların  ihtiyaçlarını tespit ederek evlerinde ziyaret ediyorlar.

 Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak başkanlığında , Öğretmen, muhtar ve din görevlileri  depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek  taleplerini alıyorlar.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR