Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI DA 150 BİN TON HUBUBAT ALIMI YAPILDI

POLATLI DA 150 BİN TON HUBUBAT ALIMI YAPILDI

Spread the love

 TMO  POLATLI’DA TARİHİ BİR REKORLA HUBUBAT ALIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

 Toprak Mahsulleri Ofisi Polatlı müdürlüğü   Polatlı da 150 bin ton hububat alımı gerçekleştirdi.  Hububat alım sezonunda  TMO depoları ,  kiralık depoları, açık yığınlar  ve lisanslı depolara buğday başta olmak üzere arpa,  yulaf dolduruldu.

TMO Polatlı ofis müdürü Ahmet Can “ Cumhuriyetimizin 100. Yılında Polatlı’da tarihi bir rekorla hububat alımı gerçekleştirdik. Kendi depolarımızı. kiralık depoları, açık yığınları ve lisanslı depolara Polatlı çiftçimizin alın teri buğdayı, arpayı. yulafı alarak doldurduk. Mısır hariç 150.000 ton hububat alımı gerçekleştirdik ve çiftçilerimizin alacaklarının tamamını ödendi” dedi.

 Polatlı da hasat sezonun ardından hububat alımına başlayarak , Polatlı’da bu yıl tarihi bir rekora imza atarak  yılın en fazla hububat alımını gerçekleştiren TMO Polatlı ofisi  ilçede  TMO siloları dışında  depolar kiraladı, açık yığınla oluşturdu. TMO Polatlı ofis müdürlüğüne , üreticiyi mağdur etmedikleri ve hummalı çalışmalarından dolayı Polatlılı muhtarlardan teşekkür ziyareti geldi. Hububat alım sezonu sonrası, Polatlı Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Köse ve Yönetimi TMO Polatlı Müdürü Ahmet Can’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Köse TMO Polatlı Müdürümüz Ahmet Can’a  çok teşekkür ederek “Gece gündüz demeden çalıştı. Polatlılı çiftçilerimizin ürünlerini alarak depolarını doldurdu. Genç, dinamik hep sahada olan Müdürümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek Polatlı Muhtarlar Derneği adına Hizmet Teşekkür Plaketi takdim etti. 

CAN “MISIR HARİÇ 150.000 TON HUBUBAT ALIMI GERÇEKLEŞTİRDİK”

TMO Polatlı Müdürü Ahmet Can ” Adem Başkana muhtarıma ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı kurumumuz adına çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Polatlı’da tarihi bir rekorla hububat alımı gerçekleştirdik. Kendi depolarımız ,kiralık depoları, açık yığınları ve lisanslı depolara Polatlı çiftçimizin alın teri buğdayı, arpayı,  yulafı alarak doldurduk. Mısır hariç 150.000 ton hububat alımı gerçekleştirdik ve çiftçilerimizin alacaklarının tamamını ödedik.”dedi.

 Alım döneminde TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ‘ın   sık sık  denetime geldiğini ifade eden Can “ Genel Müdürümüzün direktifleri doğrultusunda hep sahadaydık. ekip arkadaşlarımla hamdolsun yoğun ve bereketli bir alım gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ  

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR