Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI BELEDİYESİ VATANDAŞA AŞURE İKRAM ETTİ

POLATLI BELEDİYESİ VATANDAŞA AŞURE İKRAM ETTİ

Spread the love

 BAŞKAN YILDIZKAYA MESELE BUGÜNÜ ANMAK LAYIK OLMAK VATANDAŞLARIMIZLA PAYLAŞMAK”

  Polatlı Belediyesi Muharrem ayı dolaysıyla Polatlı  da aşure dağıttı. İlçede  Cumhuriyet Meydanı ve Çarşı Cami  önünde vatandaşa aşure ikram edildi . Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya  Muharrem ayını tebrik ederek  “  mesele bu günü anmak bu güne layık olmak ve vatandaşımızla paylaşmaktır” dedi.

 Polatlı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce aşureyi Polatlı da vatandaşa dağıttı. Muharrem ayı münasebeti ile Polatlı Belediyesi mutfağında pişen aşureler vatandaşa ikram edildi.  Polatlı Çarşı Cami önü, Fahri Altan ve Yenimahalle   camiinde  hazırlanan paket aşureler  vatandaşlara dağıtıldı.

 Polatlı Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen aşure dağıtımına Belediye başkan yardımcısı Salih Tekeli MHP Belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YILDIZKAYA :MUHARREM AYIMIZ MÜBAREK  OLSUN

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  “ Muharrem ayımız sebebi ile hem inancımız hem de kültürümüzün bir parçası olan aşurelerimizi şehrimizin muhtelif yerlerinde vatandaşlarımıza dağıttık.  Mesele bugünü anmak layık olmak vatandaşlarımızla paylaşmak. Belediyemizin mutfağında hazırlanan aşurelerimizi çocuklarımıza büyüklerimize vatandaşlarımıza  ikram ederek bunu yaşıyoruz. Muharrem ayımızın mübarek olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR