Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI BELEDİYESİ KÜLTÜR TURLARI YOĞUN İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

POLATLI BELEDİYESİ KÜLTÜR TURLARI YOĞUN İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Spread the love

“TURLARIN İLK ETABINDA 1650 HANIMEFENDİ BURSA, KAPADOKYA VE KONYA’DA DOYASIYA EĞLENDİ”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından ‘Birlikte Gezilecek Daha Çok Yerimiz, Gidilecek Yolumuz Var’ parolasıyla Polatlılı hanımefendiler için başlatılan Kültür Gezileri tüm hızıyla devam ediyor. 5000’den fazla Polatlılı kadının başvuruda bulunduğu Polatlı Belediyesi Kültür Gezileri kapsamında; bu hafta itibariyle toplam 1650 kadın Bursa, Konya ve Kapadokya’yı ziyaret etti.

Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen gezilere katılan hanımefendilerin sabah kahvaltıları, öğle yemekleri ve ulaşımları Polatlı Belediyesi tarafından karşılandı. Polatlı Belediyesi’ne bağlı tur rehberleri eşliğinde gerçekleştirilen geziler boyunca Polatlılı kadınlar; Bursa, Kapadokya ve Konya’nın sosyal, tarihi ve kültürel alanlarını ziyaret ederek gün boyunca eğlenme ve nefes alma imkanı buldu. Şehirlerin en özel rotaları üzerinde yapılan eğlenceli yolculuklarda hanımefendilerin istek ve taleplerine uygun noktalarda hediyelik alışveriş yapabilmeleri sağlandı. Polatlı Belediyesi tarafından her hafta düzenlenen kültür gezileri ile başvuruda bulunan binlerce kadının daha Bursa, Kapadokya ve Konya turlarına katılmaları sağlanacak. Konuya ilişkin bilgi almak isteyen vatandaşlar Yeni Belediye Binası’na şahsen gelerek başvuruda bulunabilirler.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “DAHA GİDECEK ÇOK YOLUMUZ, GÖRECEK ÇOK YERİMİZ VAR”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “Başımızın tacı hanımefendilerin günlük hayatın stresinden uzaklaşmalarını, eğlenmelerini, farklı şehirler görmelerini sağlayan Kültür Gezilerimiz hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana binlerce Polatlılı hanımefendinin ücretsiz olarak Bursa, Konya ve Kapadokya gezilerine katılmalarını sağladık. Birlikte farklı şehirlerde buluşmalarına, kahvaltılarda, öğle yemeklerinde bir araya gelmelerine vesile olduk. Hız kesmeden devam edecek olan kültür turlarımıza katılacak tüm değerli hanımefendilere iyi yolculuklar, iyi eğlenceler diliyorum. Kocaman bir aile olarak hep birlikte daha gidecek çok yolumuz, görecek çok yerimiz var.” Cümlelerine yer verdi.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR