Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI BELEDİYESİ ASFALTLAMA SEZONUNU AÇTI

POLATLI BELEDİYESİ ASFALTLAMA SEZONUNU AÇTI

Spread the love

 ZAFER MAHALLESİNE YILIN İLK ASFALTI SERİLDİ

Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri  2024 asfaltlama sezonunu açtı. Polatlı Belediyesi ekipleri şehrin dört bir yanında bulunan yolları sıcak asfaltla buluşturmayı sürdürüyor. Çalışmalarına bu hafta itibariyle Zafer  Mahallesi üzerinde  başlayan ekipler Özgür caddesini asfaltla buluşturarak modern bir görünüme kavuşturdu.

Geçtiğimiz yıl şehrin pek çok noktasında asfaltıma çalışmalarını tamamlayan Polatlı Belediyesi nisan ayı itibari ile asfalt  serim sezonu başlattı. Çalışmalarına bu hafta itibariyle Zafer  Mahallesi üzerinde  başlayan ekipler Özgür caddesini asfaltla buluşturarak modern bir görünüme kavuşturdu.

Polatlı Belediyesi ekipleri İlkbahar ile birlikte  haftalık olarak uygulanacak olan  program dahilinde asfaltlama çalışmalarının yanı sıra şehrin bir çok noktasında kaldırım yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürecek   Polatlı Belediyesi 7/24 gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarıyla cadde ve sokaklarda asfaltlanmadık alan bırakmamak için tüm mahallelerde yolları yenilemeye devam edecek. yor.

ÇALIŞMALAR YOLUNUZ HEP AÇIK OLSUN TÜM MAHALLELERDE PAROLASIYLA SÜRECEK

Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Yolunuz hep açık olsun parolasıyla açtığımız asfalt sezonumuz kapsamında çalışmalarımız Zafer mahallesi ile başladı.   Gece gündüz demeden eş zamanlı asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Program dahilinde bu  haftada  Zafer Mahallesinde asfaltlama çalışmalarımız başladı Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı tüm hemşehrilerimizden, esnaflarımızdan özür diliyor; yapımını tamamladığımız yolların şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR