Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA KURTULUŞ VE ZAFER MAHALLELERİNDE HIZLA DEVAM EDİYOR

POLATLI BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA KURTULUŞ VE ZAFER MAHALLELERİNDE HIZLA DEVAM EDİYOR

Spread the love

Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Zafer ve Kurtuluş Mahalleleri’nde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 2023 Yılı Asfalt Sezonu’nu hızlı açan Polatlı Belediyesi ekipleri şehrin dört bir yanında sorumluluk alanında bulunan yolları sıcak asfaltla buluşturmayı sürdürüyor. Gazi Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak kaldırımları yenilemeye başlayan Polatlı Belediyesi ekipleri bu hafta itibariyle Kurtuluş ve Zafer Mahalleleri’nde; Cengizhan Sokak, Menekşe Caddesi, Menteşe Caddesi, Serap Sokak, İrfan Efe Caddesi, Birlik Sokak, Adalet Sokak, Pehlivan Sokak ve Tuzcular Sokakta yolları sıcak asfaltla buluşturdu. Polatlı Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan tüm ara cadde ve sokaklar başta olmak üzere ana caddelere bağlanan ara kesişim noktaları sıcak asfaltla buluşturularak modern bir hale getirildi.

DÜN  İTİBARİYLE CENGİZHAN SOKAK ASFALTLA BULUŞTU

Polatlı Belediyesi ekipleri tarafından gün boyunca uygulanan program dahilinde dün itibariyle Cengizhan Sokak tonlarca sıcak asfaltla buluşturuldu. Menekşe Caddesi, Menteşe Caddesi, Serap Sokak, İrfan Efe Caddesi, Birlik Sokak, Adalet Sokak, Pehlivan Sokak ve Tuzcular Sokakta tamamlanan çalışmaların akabinde Kurtuluş ve Zafer Mahallelerinde bir çok lokasyonda kaldırım ve bordür yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek. Polatlı Belediyesi Ekipleri 7/24 gerçekleştireceği çalışmalarla sorumluluk alanında bulunan cadde ve sokaklarda asfaltlanmadık alan bırakmamak için çalışmalarını tüm mahallelerde sürdürecek.

ÇALIŞMALAR YOLUNUZ HEP AÇIK OLSUN TÜM MAHALLELERDE PAROLASIYLA SÜRECEK

Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Yolunuz hep açık olsun parolasıyla açtığımız asfalt sezonumuz kapsamında çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hava şartları imkan verdiği sürece gece gündüz demeden tüm sorumluluk alanlarımızda eş zamanlı asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Program dahilinde Zafer ve Kurtuluş Mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı tüm hemşehrilerimizden, esnaflarımızdan özür diliyor; yapımını tamamladığımız yolların şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz.” Cümlelerine yer verildi.  

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR