Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI 25 İLÇE İÇİNDE 4.SIRADA

POLATLI 25 İLÇE İÇİNDE 4.SIRADA

Spread the love

YAVAŞ 25 İLÇENİN 20’SİNDE ÖNDE ÇIKTI 

Ankara büyükşehir belediye başkan adaylarının ilçelerde aldıkları oy oranları netleşti. ABB Başkanı Mansur Yavaş,rakibi Turgut Altınok’u baba ocağında  geride bıraktı.31 Mart yerel seçimlerinde Yavaş 25 ilçenin 20’sinde Altınok ‘tan önde çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mansur Yavaş ve Turgut Altınok hangi ilçede ne kadar oy aldı. 31Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında ikinci kez ABB başkanlığına  seçilen Mansur Yavaş rakibi Turgut Altınok’un babaocagi Bala ve Ak Parti’nin kalelerinde  ne kadar fark attı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının ilçelerden aldığı oy oranları da netleşti.

Buna göre Mansur Yavaş, Turgut Altınok’un memleketi Balâ ile AK Parti’nin kaleleri olarak bilinen Keçiören, Sincan ve Altındağ’da da rakibini geride bıraktı.Yavaş, Akyurt, Çamlıdere, Çubuk, Kızılcahamam, Pursaklar dışında 25 ilçenin 20’sinde yarışı önde bitirdi.  

Ak Parti’nin ilçe belediye başkanlığını kazandığı Altındağ’da Mansur Yavaş yüzde 48,47,  Bala’da yüzde 48,43 ,  Sincan’da yüzde 48,50 , Evren’de yüzde 52,03  ile önde çıktı.

31 Mart yerel seçimlerinde Ayaş, Beypazarı, Güdül, Haymana, Kalecik, Nallıhan, Şereflikoçhisar, Keçiören, Mamak ve Kahramankazan ilçeleri AK Parti’den CHP’ye 

MHP’de olan Polatlı, Gölbaşı ve Etimesgut ilçelerinde CHP ye Mansur Yavaş 25 ilçe içinde en yüksek oyu Çankaya, Etimesgut,Yenimahalle ve Polatlı dan aldı.Polatlı Yavaş ‘a yüzde 62.33 oy oranı  ile 4.sıra yer aldı.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR