Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPEDALINA GÜVENEN GELSİN!

PEDALINA GÜVENEN GELSİN!

Spread the love

 MÜSABAKALARDA  56 YAŞ ÜZERİNE 5 BİN TL ÖDÜL

 Sakarya zaferinin 102. Yıldönümü dolayısı ile ilçede düzenlenecek olan  etkinlikler kapsamında satranç  turnuvası ve bisiklet turu müsabakaları yapılacak.    Müsabakalara katılacak olan vatandaşlara  4 ayrı yaş kategorisine göre para ödülü verilecek.  Bisiklet turu müsabakasında 56 yaş ve üzerinde  birinci olana 5 bin TL para ödülü verilecek.

 Her yıl dolu dolu etkinliklerle büyük zaferini kutlayan Polatlı , bu yılda  etkinliklere hazırlık yapıyor. Sakarya Zaferi 102. Yıl kutlamaları kapsamında Polatlı da tüm vatandaşların kutlamalara katılımını sağlamak amacı ile  8 yaş altı   ve 56 yaş ve üzeri için  bir dizi  etkinlikler planlandı.

 SATRANÇTA  YARIŞACAKLAR

 Polatlı da ikamet eden vatandaşların katılacağı müsabakalar Satranç turnuvası ve bisiklet yarışı şeklinde  ayrı ayrı yapılacak.

 Satranç turnuvası 8-10-14 yaş altı  ile her yaş açık kategori şeklinde  birinciye 5 bin  ikinciye 3 bin  üçüncüye  Bin TL  verilecek.

 HEM SPOR HEM PARA ÖDÜLÜ

 Bisiklet yarışı için ise özellikle 56 yaş ve üzeri vatandaşların katılımı hedefleniyor.

  Bisiklet yarışında 7 ayrı kategoride düzenlenecek olan  müsabakalarda  ;

18-25,26-35,26-45,46-55,56 yaş ve üstü, Genel klasman ve  bayan  kategorilerinde pedallar çevrilecek. Bisiklet yarışmasında  dereceye girenlere  birincilere 5 Bin ikincilere 3 bin ve üçüncülere  bin TL para ödülü verilecek.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR