Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberÖZGÜR HOCA ARTIK MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ

ÖZGÜR HOCA ARTIK MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ

Spread the love

 YILDIRIM “ŞÜKÜRLER OLSUN EN BÜYÜK HAYALİM GERÇEK OLDU”

U-15 Kız Milli Takımı 1. Grup tarama kamp kadrosunda ismi  yer alan  Polatlı Belediyespor hentbol takımı antrenörü   Özgür  Yıldırım, Milli Takım da görev alacak.

Polatlı da uzun yıllardır hentbol branşında   hizmet veren Polatlı Belediyesi spor kulübü  kadın hentbol takımı antrenörü Özgür Yıldızım  U-15 Kız Milli takımı antrenörlüğüne seçildi.

 U-15 Kız Milli Takımı 1. Grup tarama kamp kadrosunda isminin açıklanmasının ardından açıklama yapan  Polatlı Belediye spor hentbol takımı antrenörü   Özgür  Yıldırım

 EN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLDU

“Şükürler olsun”dedi. Yıldırım “Federasyon Başkanımız Uğur KILIÇ’ın tensipleri ile en büyük hayallerimden biri olan Milli Takımın birbirinden kıymetli ekibinin bir parçası olmanın gururunu yaşıyorum. Beni bu Onurlu göreve layık gören Federasyon Başkanımız  Uğur KILIÇ ‘a ,bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen bir dediğimizi iki etmeyen arkamda dağ gibi duran Belediye Başkanımız Mürsel YILDIZKAYA’ya her an yanımda olan Başkan Yardımcımız Tayfun Harman ‘a Kulüp Başkanımız İsa Şengül ‘e İbrahim abime Sadi hocama ve canım aileme,bu göreve layık görülmemde en büyük destekçim hayat arkadaşım takım kaptanımız Hülya Yıldırım a,birlikte çalıştığım tüm sporcu kardeşlerime ve Hentbol sevdalısı kıymetli Polatlı halkına şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR