Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberOVACIK” POLATLI'YA HİZMET İÇİN VARIM” DEDİ

OVACIK” POLATLI’YA HİZMET İÇİN VARIM” DEDİ

Spread the love

OVACIK ,“POLATLI’YI HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”  VAADİ İLE  SEÇİM  YARIŞINA KATILDI

Spot: CHP  Polatlı Belediye başkan aday adayı Selami Ovacık “Adil, eşitlikçi ve tarafsızlık düsturu ile hareket ederek, herkesin belediye başkanı olacağım.”dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Ankara Büyükşehir ve Polatlı Belediye meclis üyesi Selami Ovacık, 31 mart yerel seçimler için yarış satına girdi.   Polatlı da hizmet yarışına talip olan   CHP’den Polatlı Belediye başkan aday adaylığını  açıklayarak  müracaat dosyasını  ilçe başkanı Bilal Avcı’ya sunan Ovacık , “  Polatlı’yı hep birlikte yöneteceğiz “ sözü verdi.     CHP’yi Polatlı da birinci parti yapacağını iddia eden Ovacık   partilerin  yoğun katılımı beraberliğinde CHP’nin Polatlı Belediye başkan   resmen aday adayı oldu.

 31 mart mahalli idareler seçimi çerçevesinde  Polatlı  Belediye başkanlığı için  aday adayları resmi müracaatlarını yaparak  kamuoyuna  ada adaylıklarını duyurdular.  CHP’nin  her kademesinde yıllarca görev yapmış olan ve hali hazırda CHP  Ankara Büyükşehir Belediyesi   ve Polat Belediyesi meclis üyesi olan Selami Ovacık, Polatlı Belediye başkanlığı için  kolları sıvadı.   Ovacık  Polatlı Belediye Başkan  aday adaylığını açıklayarak , Polatlı’ya hizmet için ben de varım “dedi.

YEREL SEÇİMLERDE CHP’DEN ADAY  ADAYI 

  CHP Polatlı ilçe başkanlığında yoğun katılım eşliğinde aday adaylığını açıklayan Ovacık  yaptığı konuşmada  “Polatlı’mızda insan odaklı, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışını hakim kılmak, hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak, ilçemizin tarihsel ve kültürel mirasına sahip çıkarak sosyal bir belediyecilik  anlayışıyla, Atatürk’ün önümüze koyduğu ilke ve hedeflerden sapmaksızın Polatlı’mızı hep birlikte yönetmek için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partim Cumhuriyet Halk Partisinden belediye başkan aday adayıyım” dedi.

“ATATÜRK’ÜN ÖNÜMÜZE KOYDUĞU İLKE VE HEDEFLERDEN SAPMAKSIZIN POLATLI’MIZI HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Ovacık “Gençlik Kolları Başkanı olarak başladığım, her bir kademesinde onurla görev aldığım Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını sizlerle birlikte 2024 yerel seçimlerinde en üst noktaya taşımak gayesiyle, Polatlı’ya ve hemşerilerimize hizmet etmek üzere aday adayı olarak çıktığım bu kutlu yolda yaşadığım mutluluğu ve gururu sizlerle paylaşmak istiyorum.Toprağın suyla buluşması gibi, Polatlı için gayretli yürekleri 31 Mart akşamı kutlayacağımız hedefle buluşturacağız. İlk adımı bugün atıyoruz. En uzun yollar dahi o ilk adımla başlar biliyorum. Ve o yol sizler gibi yol arkadaşlarıyla yürünür. Zorlu yollar inananlarla kolaylıkla aşılır. Doğduğum, büyüdüğüm, çocukluğumu, gençliğimi geçirdiğim, ekmeğini yediğim,   memleketim Polatlı’ya hizmet için varım. Demokrasimizin en önemli unsurlarından olan yerel seçimlere yaklaştığımız bu süreçte, Polatlı’mızda insan odaklı, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışını hakim kılmak, hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak, ilçemizin tarihsel ve kültürel mirasına sahip çıkarak sosyal bir belediyecilik  anlayışıyla, Atatürk’ün önümüze koyduğu ilke ve hedeflerden sapmaksızın Polatlı’mızı hep birlikte yönetmek için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partim Cumhuriyet Halk Partisinden belediye başkan aday adaylığımı  açıklıyorum.

“POLATLI’DA CUMHURİYET HALK PARTİSİ’Nİ BİRİNCİ PARTİ YAPARAK 2. YÜZYIL VİZYONUYLA YÖNETECEĞİZ.”

Adil, eşitlikçi ve tarafsızlık düsturu ile hareket ederek, herkesin belediye başkanı olacağım. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Yaşadığımız bu güzel Polatlı’yı, ekip ruhuyla, ilçe yönetimleriyle gençlik kolları, kadın kolları yönetimiyle, muhtarlarımla, sivil toplum örgütleriyle, kanaat önderleriyle her zaman danışarak fikir alışverişi ederek uyumlu bir  şekilde Polatlı’nın aydınlık geleceği için çalışacağım. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Polatlı’mıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, Polatlı’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti yaparak 2. yüzyıl vizyonuyla yöneteceğiz. Ortak paydamız şehrimizi adaletle, liyakatle, demokrasi bilinciyle yöneteceğime söz veriyorum. Toplum vicdanından ayrılmayacağıma, sizlerden aldığım emaneti  en iyi şekilde koruyacağıma söz veriyorum. Kimsenin başını öne eğdirmeyeceğime söz veriyorum.”ifadelerine yer vererek destek istedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR