Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberOVACIK, MUHTARLARLA İSTİŞARE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

OVACIK, MUHTARLARLA İSTİŞARE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Spread the love

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, Polatlı’da 25 merkez mahalle muhtarını tek tek ziyaretini sürdürüyor.  Ovacık, mahallere ilişkin sorun ve talepleri yerinde dinleyerek çözüm noktasında mahalle muhtarlarıyla görüş alışverişinde bulunuyor. 

Mahallelerin sorunlarını, eksiklerini ve taleplerini mahalle muhtarlarından dinleyen Ovacık, ‘’ Muhtarlarımız, bulundukları mahallelerimizde devletimizin baş temsilcileridir. Yurttaşlarımızın taleplerini dile getirdikleri ilk devlet kapısıdır. Muhtarlarımızın dile getirdiği, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması noktasında eksiksiz gayret sarf ediyoruz. İlgili birimlere talepleri aktarıyoruz. ‘’ ifadelerinde bulundu.

OVACIK “VATANDAŞIN SESİ SİZSİNİZ”

Muhtar ziyaretlerinde, ‘’ Muhtarlarımızın tüzel kişilikleri bu iktidar döneminde ellerinden alınmıştı. Muhtarlarımıza tüzel kişiliklerinin yeniden verilmesi, Türkiye Muhtarlar Birliği’nin kurulması gibi muhtarlarımıza yönelik yasa tekliflerimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde reddedilmişti. Cumhuriyet Halk Partisi olarak muhtarlarımızı demokrasinin temel taşı olarak görüyoruz. Muhtarlarımıza ziyaretlerimiz, muhtarlarımızla istişarelerimiz süreklilik arz edecek biçimde devam edecek. ‘’ açıklamalarında bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, ‘’ İlçe merkezimizdeki muhtarlarımıza ziyaretlerimiz, birlikte mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerine ilişkin istişarelerimizi belirli aralıklarla sürdürüyoruz. Akabinde kırsal mahallelerimize de ziyaretlerimizi aynı şekilde genişleterek demokrasinin omurgası muhtarlarımızı sorunların tespiti ve çözüm önerileri noktasında paydaş haline getirmek önceliğimizdir. İstişareyi temel alıyor ve hiçbir ayrım gözetmeden muhtarlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. ‘’ dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık’a mahallelerindeki sorunları, eksiklikleri ve taleplerini aktardı.

Hbr Aysun Yılmaz BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR