Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberOKUL GÜVENLİĞİ İÇİN TOPLANDILAR

OKUL GÜVENLİĞİ İÇİN TOPLANDILAR

Spread the love

OKULLARDA   ÖNLEYİCİ VE KORUYUCU TEDBİRLER ALINDI

 Polatlı da  okul güvenliği toplantısı yapıldı. Toplantıda İlçe genelindeki okullarda öğrenci ve velilerinin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler ile yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

  2023-2024 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin huzur ve güven içerisinde geçirilebilmesi amacıyla, Polatlı Kaymakamı  Murat Bulacak Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda okul güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Çinar, Polatlı Belediyesi Başkan Yardımcısı Salih Tekeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hüdaverdi Kul, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhanettin Sütçü, İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Emin Sayılıer, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Cem Bilge ve Okul Aile Birliği Temsilcileri katıldı.

Toplantıda okul çevresindeki güvenlik kameraları, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, taşımalı eğitim, öğrencilerin güvenliği, okul çevrelerinde yapılacak trafik denetimleri, okul irtibat görevlilerinin güncellenerek ilgili okul müdürü ile paylaşılması, okul önü işaret levha ve hız kesicilerinin yenilenmesi ve kontrolü gibi uygulamalar üzerinde durularak, önleyici ve koruyucu tedbirlerin artırılması konuları ele alındı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR