Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberOKUL BAHÇESİNE YUMUŞAK ZEMİN KAPLANACAK

OKUL BAHÇESİNE YUMUŞAK ZEMİN KAPLANACAK

Spread the love

ABB OKUL ÇEVRESİNE DÜZENLEME YAPACAK

 Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Ruhiye –İrfan  Yurtseven ilköğretim okulun bahçesinde düzenleme yapacak. Okulda eğitim öğretim gören 530 öğrenci için  400 metrekarelik alana çocukların teneffüslerde rahatça oynayabilecekleri yumuşak zemin döşeme yapılacak.

 Polatlı İlçesinde bulunan Ruhiye-İrfan Yurtseven İlkokulunun çevre düzenlemesinin yapılmasına ilişkin Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.04.2023 tarih ve 30. gündem maddesi olarak komisyonumuza havale edilen dosya incelendi.

Üyeler Zekayi kaya ve Fatma Erten’nin verdiği önergede; Polatlı İlçesinde bulunan Ruhiye-İrfan Yurtseven İlkokulunun çevre düzenlemesinin yapılması istendi.

Komisyonca yapılan incelemeler neticesinde; Polatlı İlçesinde bulunan Ruhiye-İrfan Yurtseven İlkokulunun bahçesindeki beton zemin zamanla deforme olmuş ve dökülmeye/dağılmaya başlamıştır.530 öğrencinin teneffüslerde ve öğle arasında oynadığı okul bahçesinin bu durumu çocuklar için risk oluşturmaktadır. Okul bahçesine çevre düzenlemesi yapılarak bozuk satıh yüzeye 400 metrekarelik bir alana mahalle parklarında kullanılan yumuşak zemin döşeme yapılması uygun görüldü.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR