Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberMUHTARLARIN SAĞLIĞI YAKIN TAKİPTE

MUHTARLARIN SAĞLIĞI YAKIN TAKİPTE

Spread the love

ÖZEL POLATLI CAN HASTANESİNDEN POLATLI MUHTARLARINA SAĞLIK DESTEĞİ

  Özel Polatlı Can Hastanesinden muhtarlara sağlık desteği verilecek.   Özel Polatlı Can Hastanesi yönetimi muhtarlarla bir araya geldi.  Hastane başhekimi doktor Mustafa Uzun “Özel Polatlı Can Hastanesi olarak  Muhtarların  toplum sağlığı anlamında vatandaşlarımızın hizmetinde olduklarını bu kapsamında muhtarlarla  yakın iletişim halinde olmaları gerektiği bununla ilgili de Can Hastanesi ailesi olarak ellerinden geleni yapabileceklerini söyledi.


Polatlı  merkez  mahalle muhtarları Özel Polatlı Can hastanesi daveti üzerine hastanede bir araya geldiler.Hastane Başhekimi Dr. Mustafa Uzun tarafından karşılanan muhtarlarla program dahilinde muhtarların sağlık taramaları yapıldıktan sonra kahvaltı eşliğinde sağlık alanındaki yeni gelişmeler Özel Polatlı Can Hastanesi bünyesindeki sağlık hizmetlerinin tanıtımı ve muhtarlarımızla ilçe genelinde beraber yapılabilecek sosyal sorumluluk projeleri üzerinde bilgilendirme ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Hastane başhekimi doktor Mustafa Uzun  yaptığı konuşmada  “muhtarların toplumun tüm kesimlerine hitap  ettiğini belirterek    toplumla  iletişim halinde oldukları için  bu çok önemli .Özel Polatlı Can Hastanesi olarak da bunun bilincinde olarak toplum sağlığı anlamında vatandaşlarımızın hizmetinde olduklarını bu kapsamında muhtarlarımızla yakın iletişim halinde olmamız gerekiyor.  Can Hastanesi ailesi olarak elimizden  geleni yapacağız. Muhtarlarımızın  sağlık tarama sonuçlarına göre muhtarlarımızın sağlığının yakın takibe alacağız”dedi.

Muhtarlar   Özel Polatlı Can Hastanesine çok teşekkür ederek  memnuniyetlerini dile getirdiler.  Özellikle sağlık alanında yapılacak sosyal sorumluluk projelerinde beraber hareket etmeleri noktasında hemfikir olduklarını söylediler.

 Muhtarlar sağlık taramasından geçti muayeneleri yapıldı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ —

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR